Κατηγορίες
Διάφορα

Πάνω από 50 μηνύματα στο sportsup.gr μετά τη χθεσινή ανάρτηση!

Για μια ακόμη φορά, οι αναγνώστες του sportsup.gr έδωσαν το δικό τους στίγμα!

Από τη χθεσινοβραδινή ανάρτηση για τη (μέχρι στιγμής) αδυναμία να βρεθεί ο τρόπος για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων της Γ Εθνικής (ΕΔΩ), γίναμε δέκτες πολλών μηνυμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων ανέφεραν την εθελοντική βοήθεια φίλων της σελίδας, με στόχο να βγει και φέτος η πλατφόρμα των ζωντανών μεταδόσεων!

Τους περισσότερους εξ αυτών δεν τους είχαμε γνωρίσει ποτέ μέσα από αυτή τη διαδικασία, υπό την έννοια πως δεν είχαμε κάποιου είδους συνεργασία στον συγκεκριμένο τομέα, οι οποίοι μας τόνισαν πως μπορούν οι ίδιοι να μας ενημερώνουν, είτε με φυσική παρουσία στο γήπεδο είτε μέσω άλλων.

Αυτό και μόνο μας συγκινεί και μας αλλάζει την κατεύθυνση, αν και “βραχνάς” αποτελεί και το οικονομικό καθώς η συγκεκριμένη προσπάθεια απαιτεί τεράστιο φόρτο εργασίας και μεγάλη πίεση, αν αναλογιστούμε τους 70 αγώνες περίπου που θα διεξάγονται (μαζί με τις επαγγελματικές κατηγορίες ), ταυτόχρονα.

Οι συνεργάτες μας είναι σε αναζήτηση υποστηρικτών και ελπίζουμε να “κλείσει” και αυτή η εκκρεμότητα ώστε να κινηθούμε απερίσπαστοι για μια ακόμη χρονιά, την 7η συνεχόμενη!

δείτε ένα χαρακτηριστικό screen shot από το inbox της σελίδας αλλά και ένα μήνυμα που απέστειλε φίλος που μας συγκίνησε ιδιαίτερα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected