Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δεν είναι και τόσο σίγουρο το LIVE του sportsup.gr…

Και επίσημα σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επανέναρξη της Γ Εθνικής, με τη διεξαγωγή ενός γύρου και τις αναμετρήσεις απ όταν σταμάτησε η δράση προ covid-19.

Οι 130 περίπου ομάδες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο τέλος της εβδομάδας και θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους, με γνώμονα αφενός να πετύχουν τον στόχο τους και αφετέρου να ολοκληρώσουν τη χρονιά χωρίς προβλήματα υγείας των μελών τους.

Τα τελευταία 6 χρόνια, το sportsup.gr βρισκόταν στις επάλξεις για να ενημερώσει τους χιλιάδες φίλους της κατηγορίας με τη ζωντανή κάλυψη των αγώνων και την ενημέρωση, εκτός των αποτελεσμάτων, των σκόρερς για πάνω από 45 αγώνες την ίδια χρονική στιγμή,

Η επανέναρξη όμως μας βρίσκει μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση, που λόγω του covid-19, μας δημιουργεί προβληματισμούς καθώς αφενός πολλοί από τους 55 συνεργάτες δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στα γήπεδα και αφετέρου το οικονομικό, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν υποστηρικτές για ένα διάστημα 10 περίπου αγωνιστικών.

Εννοείται πως θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όμως θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φίλους της σελίδας πως για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, βρισκόμαστε μπροστά σε… αναχώματα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected