Ποδόσφαιρο Κόσμος

Από…ατσάλι η Παρί στη Γερμανία, πήρε νίκη-πρόκριση!

Μεγάλη εμφάνιση της Παρί στο Μόναχο, που της βάζει σε…τροχιά ημιτελικών!

Οι Γάλλοι δεν είχαν όρεξη για…αστεία στη Βαυαρία και παρά το γεγονός πως βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα που είναι με το…ενάμιση πόδι πρωταθλήτρια Γερμανίας, επέβαλαν τον ρυθμό τους και με τρία γκολ, έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μπορεί οι Γερμανοί να γύρισαν από το εις βάρος τους 2-0 και να ισοφάρισαν, ωστόσο το γκολ-μαχαιριά του Εμπαμπέ στο 68′ δίνει μεγάλο προβάδισμα στους Παριζιάνους, που φανέρωσαν και σήμερα πως έχουν αποκτήσει ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Ο Εμπαμπέ μάλιστα ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και έβαλε τους Γάλλους σε ρόλο οδηγού και μάλιστα στο 28΄ο Μαρκίνιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 37′ και μείωσαν με τον Τσούπο-Μότινγκ, ενώ το ρίσκο του Φλικ στη συνέχεια βγήκε καθώς ο Μίλερ έφερε το ματς στα ίσια με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Όμως, τον τελευταίο λόγο είχε ο Εμπαμπέ, ο οποίος δέχτηκε την εξαιρετική πάσα του Ντι Μαρία και “έγραψε” το τελικό 2-3.

Συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Χανς Ντίντερ Φλικ) : Νόιερ, Ενράντες, Παβάρ, Αλάμπα, Σούλε (42′ λ.τ. Σούλε), Γκορέτσκα (33′ λ.τ. Ντέιβις), Κλίμιχ, Κομάν, Σανέ, Μίλερ, Τσούπο-Μότινγκ

Παρί Σ.Ζ. (Μαουρίτσιο Ποκετίνο) : Νάβας, Ντιαλό (46′ Ντιαλό), Νταγκμπά, Κιμπέμπε, Μαρίκινιος (31′ λ.τ. Ερέρα), Γκουέγε, Περέιρα, Ντράξλερ, Ντι Μαρία (71′ Κιν), Νεϊμάρ (90′ Αλκάνταρα), Εμπαμπέ

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 6/4

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ  3-1

Τετάρτη 7/4

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ.  2-3
Πόρτο – Τσέλσι  0-2

Τρίτη 13/4

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μονάχου (22.00)
Τσέλσι – Πόρτο (22.00)

Τετάρτη 14/4

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected