Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με το…ενάμιση πόδι στα ημιτελικά η Τσέλσι

Επίδειξη δύναμης από την Τσέλσι στην Πορτογαλία.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Πόρτο, την οποία “κλείδωσε” στην κυριολεξία και δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της, με το οποίο είχε αφήσει εκτός θεσμού τη Γιουβέντους.

Οι Άγγλοι ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, χωρίς όμως να απειληθούν με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεις κυρίως με τους δραστήριους Ουρίμπε και Μαρεγκά.

Ο Τζέισον Μάουντ άνοιξε το σκορ στο 32′ μετά την ασίστ του Ζορζίνιο και με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Οι Πορτογάλοι ρίσκαραν στο δεύτερο μέρος, ο Κονσεϊσάο έκανε την ομάδα πιο επιθετική όμως στο 85′ ο Τσίλγουελ έβαλε την…ταφόπλακα στις ελπίδες της Πόρτο για την πρόκριση.

Συνθέσεις

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο) : Μαρκεζίν, Σανούσι, Μαναφά (83′ Κονσεϊσάο), Πέπε, Μπεμπά, Ντίαζ, Κορόνα, Οτάβιο (83′ Μαρτίνεζ), Ουρίμπε, Γκρούγιτς, Μαρεγκά (83′ Βιέιρα)

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ) : Μεντί, Ρούντιγκερ, Αθπικουλέτα, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Τζέιμς (80′ Τιάγκο Σίλβα), Κόβασιτς (90+2′ Παλμιέρι), Ζορζίνιο, Βέρνερ (65′ Πούλισιτς), Μάουντ (80′ Καντέ), Χάβερτζ (65′ Ζιρού)

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 6/4

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ  3-1

Τετάρτη 7/4

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ.  2-3
Πόρτο – Τσέλσι  0-2

Τρίτη 13/4

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μονάχου (22.00)
Τσέλσι – Πόρτο (22.00)

Τετάρτη 14/4

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected