Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο τεχνικό team της Κόβεντρι ο Βαγγέλης Περπερίδης!

Έχουμε επαναλάβει πολλάκις στο sportsup.gr πως η τεχνική ανάλυση του ποδοσφαίρου και η ανάγκη ύπαρξης αναλυτών σε μια επαγγελματική ομάδα, έχει οδηγήσει πολλούς να δοκιμάσουν την τύχη τους σε έναν από τους πιο δύσκολους αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντες τομείς του αθλήματος.

Ένας εξ αυτών είναι και ο μόλις 22 ετών, Βαγγέλης Περπερίδης ο οποίος κατάγεται από την Ημαθία και ήδη έχει μια σειρά από σπουδαίες διακρίσεις στο παλμαρέ του.

Είναι δημιουργός του μεγαλύτερου project στην Ευρώπη για Προπονητές και Αναλυτές, το πρώτο αποκλειστικά online πτυχίο Ανάλυσης με την επωνυμία «Alfa Sports Analysis Diploma», ενώ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει καταγράψει τη συμμετοχή του στο τεχνικό team των Τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Λάρισας.

Πρόσφατα, υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του, να βρεθεί στο Μάντσεστερ προκειμένου να κάνει το μεταπτυχιακό μου (MSc) στον τομέα της Προπονητικής Ποδοσφαίρου και Ανάλυσης (Football Coaching and Analysis).

Ωστόσο, εδώ και λίγες ημέρες, ο Βαγγέλης είναι μέλος του τεχνικού team της Κόβεντρι, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας, που αγωνίζεται στη Championship και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην κατηγορία.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν τον Βαγγέλη για τη νέα του επαγγελματική «στέγη» και του εύχονται καλή επιτυχία!