Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έβαλε δύσκολα στη Σίτι με το εκτός έδρας γκολ η Ντόρτμουντ

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στη Γερμανία άφησαν Σίτι και Ντόρτμουντ.

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, που είχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, οι “μπλε” του Πεπ Γουαρδιόλα επικράτησαν με σκορ 2-1 και πήραν ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Ο Ντε Μπρόινε έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ωραίο σε εκτέλεση γκολ στο 19ο λεπτό και φανέρωσε τις προθέσεις τους από την αρχή.

Παρόλα αυτά όμως, η Ντόρτμουντ ισορρόπησε και κράτησε μακριά τα αντίπαλα ατού, βγαίνοντας μάλιστα κάποιες φορές με αξιώσεις προς τα καρέ του Έντερσον.

Η Σίτι δεν μπορούσε να διασπάσει την “κιτρινόμαυρη” άμυνα και σαν να μην της έφτανε αυτό, είδε τον Ρόις να σκοράρει στο 84′ και να βάζει για τα καλά τη Ντόρτμουντ στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Φοντέν όμως είχε άλλη άποψη και στο 90ο λεπτό έδωσε ξανά το προβάδισμα στους “μπλε” και ταυτόχρονα το -έστω- ισχνό προβάδισμα στη Σίτι.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γουαρδιόλα) : Έντερσον, Κανσέλο, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Γκουντογκάν, Ρόντρι, Φοντέν, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα (59′ Ζεσούς)

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς) : Χιτζ, Γκερέιρο, Μόρεϊ, Χούμελς, Ακάνζι, Νταχούντ (81′ Ντιλέινι), Μπέλινγκχαμ, Καν, Ρόις, Κνάουφ (63′ Ρέινα), Χάαλαντ

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 6/4

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ  3-1

Τετάρτη 7/4

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ. (22.00)
Πόρτο – Τσέλσι (22.00)

Τρίτη 13/4

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μονάχου (22.00)
Τσέλσι – Πόρτο (22.00)

Τετάρτη 14/4

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected