Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ για κούπα, 3-1 τη Λίβερπουλ!

Μεγάλη εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που… φόρεσε σήμερα το ευρωπαϊκό της κοστούμι και έφτασε στο 3-1 επί της Λίβερπουλ.

Οι “μερένχες” δεν άφησαν κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της και παρά το γεγονός πως οι “Reds” μείωσαν το σκορ, ήταν αποφασισμένοι να πάρουν σκορ πρόκρισης και τα κατάφεραν.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκαν…ορμητικά στο σημερινό ματς και μέχρι το 36′ πέτυχαν δύο γκολ. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 27′ μετά την ασίστ του Κρόος και στο 36′ ο Μάρκο Ασένσιο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ μείωσε το σκορ στο 51′ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως η “Βασίλισσα” βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με γκολ που σημείωσε ο Βινίσιους στο 65ο λεπτό.

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Ρεάλ πάει με σκορ ασφαλείας στο Άνφιλντ σε μία εβδομάδα.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν) : Κουρτουά, Μεντί, Βάθκεθ, Νάτσο Φερνάντεθ, Μιλιτάο, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βινίσιους (85′ Ροντρίγκο), Ασένσιο (70′ Βαλβέρδε), Μπενζεμά

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ) : Άλισον, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Καμπάκ, Φίλιπς, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (42′ Αλκάνταρα), Φαμπίνιο (81′ Καμπάκ), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (81′ Σακίρι)

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 6/4

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ  3-1

Τετάρτη 7/4

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ. (22.00)
Πόρτο – Τσέλσι (22.00)

Τρίτη 13/4

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μονάχου (22.00)
Τσέλσι – Πόρτο (22.00)

Τετάρτη 14/4

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected