Κατηγορίες
BET

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα φαβορί στις ρεβάνς των προημιτελικών

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Το τοπίο έχει πια αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το βράδυ της Τετάρτης (14 Απριλίου) θα έχουμε πλέον την τετράδα των ημιτελικών. Μετά τα πρώτα ματς, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έχουν πάρει προβάδισμα πρόκρισης, όμως όλα θα κριθούν στις ρεβάνς. Διαβάστε στην Kingbet την αγωνιστική και στοιχηματική ανάλυση των προημιτελικών.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν (13/04, 22:00)

H κληρωτίδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μάς έφερε… επανάληψη του περσινού τελικού. Από τη μία η Μπάγερν, σε αποστολή διατήρησης των σκήπτρων και από την άλλη μία Παρί που ορκίζεται εκδίκηση. Οι Βαυαροί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ματς, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Κέιλορ Νάβας. Ετσι με τρεις ουσιαστικά ευκαιρίες, η Παρί πέτυχε τρία γκολ και έφυγε με το σπουδαίο εκτός έδρας 3-2 από το Μόναχο. Έτσι οι αποδόσεις (που ήταν με το μέρος των Γερμανών πριν το πρώτο ματς) έχουν πλέον αλλάξει άρδην.

Φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη στην ιστορία της είναι η Παρί, με απόδοση στο 1.35, την ώρα που η Μπάγερν πληρώνει 3.25. Τώρα όσον αφορά το ματς του «Παρκ ντε Πρενς» αυτό καθαυτό, η Μπάγερν είναι αυτή που προσφέρεται σε απόδοση φαβορί, δείχνοντας ότι οι στοιχηματικές περιμένουν ίσως νίκη των φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά, που θα στείλει τους Γάλλους στην τετράδα. Πιο συγκεκριμένα, το διπλό της Μπάγερν τιμολογείται στο 2.15, την ώρα που ο άσος παίζει στο 3.05 και η ισοπαλία στο 3.75.

Τσέλσι – Πόρτο (13/04, 22:00)

Από τις 20 Μαρτίου, οπότε και έγινε η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι είχε τη χαμηλότερη απόδοση πρόκρισης από τις οκτώ ομάδες. Κάτι η φόρμα της, κάτι ο θεωρητικά εύκολος αντίπαλος, έκανε τις στοιχηματικές να πιστεύουν ιδιαίτερα στο σύνολο του Τόμας Τούχελ. Το 2-0 επί της Πόρτο στο πρώτο ματς (θεωρητικά εκτός έδρας, αφού διεξήχθη στη Σεβίλλη, όπου θα παιχτεί και η ρεβάνς λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών μεταξύ Πορτογαλίας και Βρετανίας) δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Λονδρέζους. Τόσο ξεκάθαρο που ακόμα και το ήδη χαμηλό 1.28 έπεσε πια στο 1.03. Στο 13.00 η απόδοση της πρόκρισης της Πόρτο.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (14/04, 22:00)

Ελαφρύ προβάδισμα στη Λίβερπουλ έδιναν οι στοιχηματικές αμέσως μετά την κλήρωση, όμως η Ρεάλ έκανε επίδειξη δύναμης στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» της Μαδρίτης. Πήρε τη νίκη 3-1 επί των «Κόκκινων» με τα δύο γκολ του Βινίσιους και εκείνο του Ασένσιο και την Τετάρτη ταξιδεύει στο Λίβερπουλ με στόχο να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα και να βρει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Τσέλσι-Πόρτο. Η Λίβερπουλ προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί για να νικήσει στο Ανφιλντ (2.00, ενώ το διπλό παίζει στο 3.55 και η ισοπαλία στο 3.60), όχι όμως και για να ανατρέψει τη διαφορά των δύο γκολ. Για αυτό και η πρόκριση των Μαδριλένων έχει τιμή ακόμα και κάτω του 1.25, ενώ εκείνη της Λίβερπουλ βρίσκεται σε υψηλές τιμές, 4.00 ή και περισσότερο.

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (14/04, 22:00)

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση στο ζευγάρι Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι. Οι Αγγλοι πήραν τη νίκη στο φινάλε, που τους δίνει προβάδισμα, όμως το εκτός έδρας γκολ κρατάει τους Γερμανούς στο παιχνίδι. Οι στοιχηματικές πάντως πιστεύουν τη δυναμική της Σίτι και προσφέρουν την πρόκρισή της σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ακόμα και στα επίπεδα του 1.10. Ακόμα και στο 6.20 η πρόκριση της Ντόρτμουντ. Η «ξερή» νίκη των «Σίτιζενς» πληρώνει 1.70, ενώ στο 4.60 βρίσκουμε τον άσο της πολύ μαχητικής στην Αγγλία Ντόρτμουντ. Και σε αυτό το ζευγάρι, over και Goal/Goal είναι φαβορί και το combo συναντάται στο 1.85.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected