Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν το χωράει ο νους! Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του Μάνου Δασκαλάκη, που μέσα σε δύο χρόνια έχασε τα άλλα δύο αγγελούδια του

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τον πόνο της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, η οποία, αφού έχασε δύο παιδιά μέσα σε μόλις δύο χρόνια, περιμένει αυτή τη στιγμή ένα θαύμα για να σωθεί η πρωτότοκη κόρη της που χαροπαλεύει!

Όπως αναφέρει το newsbreak, οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή την Τζωρτζίνα, την 8χρονη κόρη του ερασιτέχνη γκολκίπερ Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγγου, οι οποίοι μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας βρίσκονται αντιμέτωποι με ακόμα έναν εφιάλτη.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όταν υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί το επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του. «Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε συγκλονισμένος ο διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης.

Απανωτές τραγωδίες
Πριν από δύο χρόνια, τον Απρίλιο του 2019, οι τραγικοί γονείς είχαν χάσει την κόρη τους Μαλένα σε ηλικία μόλις 3,5 ετών, δέκα μέρες αφότου είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία. Η μικρούλα είχε κάνει εσπευσμένα την πρώτη χημειοθεραπεία, που πήγε πολύ καλά, ενώ τη δεύτερη την έκανε στην Αθήνα και οι εξετάσεις της ήταν πολύ καλές. Τη μοιραία μέρα έπεσε για ύπνο με τη μητέρα της. Κάποια στιγμή άνοιξε τα ματάκια της, κάτι είπε και άφησε την τελευταία της πνοή. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε πριν από περίπου έναν μήνα, στις 20 Μαρτίου, όταν ο Μάνος και η Ρούλα διαπίστωσαν με τρόμο ότι η μικρή Ιριδα είχε μελανιάσει και την πήγαν αμέσως στο Καραμανδάνειο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected