Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστρέφει στη Γαστούνη πρωτοπόρος! (vid)

Μια πολύ μεγάλη νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, σημείωσε ο Αίας Γαστούνης.

Σε μια σκληρή έδρα όπως αυτή των Βραχνεΐκων, η ομάδα της Γαστούνης έφυγε με τους τρεις βαθμούς και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Αίας, σε ένα γήπεδο που έχει αποτελέσει “κακό δαίμονα” των πρωτοπόρων διαχρονικά, έφυγε μια μια νίκη η οποία του επιτρέπει να κάνει όνειρα για τη συνέχεια.

Ο Αίας, έβγαλε δυο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε Αίγιο και Βραχνέικα. Παραμένει αήττητος στο Πρωτάθλημα μετά από τέσσερα ματς, εκ των οποίων τρία συνεχόμενα εκτός έδρας (ισοπαλία σε Ζάκυνθος και νίκες σε Αίγιο, Βραχνέικα). Πλέον, επιστρέφει στη Γαστούνη πρωτοπόρος, εκεί που θα δώσει και τα εναπομείναντα έξι από τα οκτώ ματς έως τη λήξη της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου.

το φιλμ του αγώνα στο Ilia News

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων : Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος (70΄Πανάρετος), Ούτσικας, Σαρρής, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Δ. Αλεξανδρής, Ντόμας (80΄Λούσκος), Γεωργαντόπουλος (63΄Α. Αλεξανδρής).

Αίας Γαστούνης : Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (87΄Δούλος), Καλογερόπουλος (82΄Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας (92΄Μπουρούκης), Κάρδαρης (82΄Βράπι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected