Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με χατ-τρικ του Χατζηφούντα το Πυλί

Με τον Μανώλη Χατζηφούντα να πραγματοποιεί μια γεμάτη εμφάνιση και να σκοράρει τρεις φορές ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε με 3-0 του Πυθαγόρα Σάμου για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Καλή εμφάνιση απ’ τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου που έδειξαν απ’ την αρχή ότι ήθελαν το τρίποντο ενώ έχασαν και πέναλτι στο 35’ με τον Μαργαρίτη.

Όπως αναφέρει το giafkasports, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν απ’ την αρχή διάθεση να πιέσουν κυρίως απ’ τις πλευρές. Στο 18’ ο Δρόσος έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά για να περάσει άουτ η κεφαλιά του Χατζηφούντα ενώ στο 23’ η εκτέλεση φάουλ του Μαργαρίτη πέρασε ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια.

Το 1-0 έγινε στο 24’ όταν ο Γεωργιάδης έκανε το φάουλ απ’ τα δεξιά και ο Χατζηφούντας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαρμαρά. Στο 30’ ο Α.Ο Πυλίου απείλησε ξανά όταν ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζηβασίλης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 35’ ήρθε το πέναλτι για τους γηπεδούχους με τον Γεωργιάδη να δέχεται το μαρκάρισμα του Τσερβενάκου και τον Κακουλίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μαργαρίτης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας του Πυθαγόρα έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Ένα λεπτό αργότερα πάντως ο Α.Ο Πυλίου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Μανώλης Χατζηφούντας από αρκετά μακρινή απόσταση έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μαρμαρά για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη και έψαξαν φάσεις απ’ τα δεξιά με τον Παραστατίδη να απειλεί στο 50’ και στο 52’. Στο 55’ το σουτ του Δρόσου πέρασε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Γεωργιάδη στο 69’.

Το 3-0 τελικά ήρθε στο 77’ όταν ο Χατζηβασίλης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Χατζηφούντας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και το γλίστρημα του τερματοφύλακα και σε κενή εστία έγραψε το 3-0.

Η τελευταία φάση του ματς ήταν στο 87΄όταν ο Κόκκαλης έκανε το σουτ και ο Μαρμαράς απομάκρυνε με υπερπροσπάθεια στην αριστερή του γωνία.

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης (46’ Αρφαράς), Πης, Γεωργιάδης (87’ Κότζα), Μαργαρίτης (78’ Κάρλος), Παραστατίδης, Χατζηφούντας (85’ Κόκκαλής), Δρόσος (78’ Ρήγας).

Πυθαγόρας Κοντοκαιΐκων (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Σαπουνάς, Αμυρσώνης, Πουρλιδάλης, Ιωαννίδης, Βελάνης (85’ Ευγενικός), Τσερβενάκου (69’ Χατζηπέτρου), Μπρέγκνα, Κανδύλας (85’ Ανδρεάδης), Κάρσας, Σεχάι (53’ Κοκκινάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected