Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Την ισοπαλία στο τέλος ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Καστοριάς, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και ΠΑΣ Πρέβεζας στην μεταξύ τους κόντρα, με τους «κυανοκίτρινους» να παίρνουν τον δεύτερό τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, οι δύο ομάδες προσπάθησαν, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, να βρουν τα πατήματά τους και πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις για τη νίκη, όμως κανείς δεν το πέτυχε με αποτέλεσμα να έρθουν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, που αλήθεια είναι, ότι δεν πρόσφερε και πολλά από πλευράς θεάματος στους λιγοστούς καλεσμένους που υπήρχαν στις κερκίδες, οι παίκτες του Πασχάλη Δημητρίου μπήκαν αρκετά επιθετικά, όμως, «πλήρωσαν» τα λάθη τους και τελικά δέχτηκαν το γκολ στο 35′ (0-1) από τον Σιδέρη με κεφαλιά, έπειτα από μια αδράνεια της άμυνας. Ενώ, δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να αντιδράσουν.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μπαίνουν πιο… φορτσάτοι, όμως, οι «κυανοκίτρινοι» ανέβασαν τον ρυθμό τους, πίεσαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα… ίσια με τον Πάολο Ταρέλι στο 85ο λεπτό (1-1). Στην συνέχεια έψαξαν και το δεύτερο γκολ, έδειξαν ότι θα μπορούσαν να το πετύχουν, όμως, εκ του αποτελέσματος ήταν ήδη πολύ αργά.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κεχαγιάς, έβγαλε, στο 90’+2′, από το… τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα για λογαριασμού του Τζερεμέ της Καλλιθέας, ο οποίος όμως, βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του, καθώς νωρίτερα ο προπονητής του τον είχε κάνει αλλαγή. Κάτι που σημαίνει ο εν λόγο ποδοσφαιριστής θα χάσει τουλάχιστον το επόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη την ερχόμενη Κυριακή (18-4-2021).

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας: Κοσμίδης, Ταρέλι (89′ Μηλιάτης Δ.), Πήτας (52′ Τόσκος), Μήνος, Σαββόπουλος Κ., Ευαγγέλου, Μηλιάτης Β., Παναγιωτίδης, Καραμανίδης (66′ Σιαραφέρας), Τζερεμές (66′ Σαββόπουλος Β.), Χασάι Γ.

ΠΑΣ Πρέβεζα: Καραπιπέρης, Βασιλείου, Ορφανός Τσιλιγιάννης, Κώστας, Καγιά, Τσάλα, Φερεντίνος, Κωσταμένας (75′ Καραγεώργος), Τσολακίδης (61′ Γκολάκου), Σιδέρης (70′ Μπόμπορης)

φωτ. sentranews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected