Κατηγορίες
Διάφορα

Σπουδαία πρωτοβουλία με τη σύμπραξη της ΔΙΑΣ Βέροιας και των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών! (photos)

Μια πολύ όμορφη και ταυτόχρονα συμβολική κίνηση πραγματοποίησε η ΔΙ.ΑΣ Βέροιας, μαζί με τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΎ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουν με τη σειρά τους στην αγορά πέντε τούβλων για την κατασκευή του νέου κτιρίου που θα γίνει στην Βέροια για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Οι αριθμοί τους είναι το 208, 209, 210, 211 και το 235!

Ελπίζουμε το όνειρο των παιδιών να γίνει πραγματικότητα και να κατασκευαστεί αυτό το οίκημα που θα δώσει ανάσα σε πολλές οικογένειες!

Με αυτό το τούβλο δεν χτίζεις απλώς ένα σπίτι, χτίζεις έναν κόσμο που θα χωράει κι εμάς!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "15:21 73% Θέλω να χτίσω ένα σπ... tapaidiatisanoixis.gr ΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ Ν.Ημαθίας θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι.. Παιδιά Της Άνοιξης exEÍZEr τούβλο πουδαν.κόσμ αασουμε MOECL Φωτογραφία Ελένη εωργιαδου Με αυτό TO τούβλο δε χτίζεις απλώς ένα σπίτι, χτίζεις έναν κόσμο που θα χωράει κι εμάς. δράση πραγματοποιείται πλαίσια καμπάνιας ανέγεροης 1000 τούβλα αριθμημένα από 1 μέχρι πωλούντα ευρώ καθένα. τούβλο είναι μοναδικό ξεχωριστό κομμάτι, νέου αυτό τρόπο συνεισφέρει αποκλειστικά Πατρίδας Δήμος un' 6.500 για 1δρυμα Σταύρος και ποσό εξασφάλιση πόλοιπου ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΕΣ δημοτικού συμβουλίου, Δήμου Βέροιας, συνολικής έκτασης 50% έργου ευρώ. .Ηχρηματοδότησ ενεργοποιηθεί έργου."

Μπορεί να είναι εικόνα μοτοσικλέτα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected