Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ξεχωριστό…χρώμα στις νέες συσκευασίες της «ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ»! (photos)

Νέες συσκευασίες με έντονα χρώματα για τις συσκευασίες της «ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ», που από την πρώτη στιγμή απέκτησε το δικό της, φανατικό κοινό!

Τα προϊόντα της «Αγρόπολις» γνωστά για την ποιότητα τους, έχουν γίνει ανάρπαστα και ήδη το δίκτυο συνεργατών έχει απλωθεί σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας!

Η «Αγρόπολις» είναι μια ατομική επιχείρηση, που λειτουργεί από το 1997, εδρεύει στα Τρίκαλα Ημαθίας και τα τελευταία τρία χρόνια έχει περάσει στα χέρια δύο νέων ανθρώπων, οι οποίοι με μεράκι και όραμα στοχεύουν να την επεκτείνουν, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, έχοντας πάντα ως ύψιστο ιδανικό τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

Ειδικεύεται στη βιοτεχνία τυποποίησης και εμπορία όσπριων – ρυζιών και δραστηριοποιείται σε Ημαθία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας ως ισχυρά κίνητρα όλα τα παραπάνω, γι αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι ακόμη πιο έντονο!

Η εταιρία συνεχίζει κανονικά τις διανομές της κατά την περίοδο του lockdown και σεις δεν έχει παρά να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα :
6978725748
6989806552

ή να επισκεφτείτε τη σελίδα της «Αγρόπολις» ΕΔΩ

δείτε φωτογραφίες :