Κατηγορίες
Football League

Αλώβητος από την Αριδαία ο Θεσπρωτός (photos)

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, ο Θεσπρωτός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Στάδιο της Αριδαίας.

Ο Αλμωπός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, πίεσε από την αρχή τα καρέ των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα του έδινε βαθμολογική “ανάσα”.

Στο 15′ ο Κολτσίδας σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυνόμενους και κατέληξε κόρνερ και στο 21′ ο Κίναλης αντέδρασε σωστά στο σουτ του Γκαγιέγκος.

Στο 32′ ο Αλμωπός είχε δοκάρι με τον δραστήριο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, όπως επίσης και ο Θεσπρωτός, δύο λεπτά αργότερα με τον Μπίκα.

Στο 47′ ο Λουσέρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά οι αμυντικοί τον πρόλαβαν, ενώ στο 81′ ο Έππας απείλησε την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου.

δείτε φωτογραφίες στο aridaia365

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Βενέτης, Κουρούπης (66΄ Χαντζάρας), Μανιός, Ρογγότης (66΄ Τούφας), Γκαγιέγος (86΄ Λόμπα), Μανίσογλου (61΄ Mεντής), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας, Λουσέρο (66΄ Εππας)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) : Κίναλης, Ζούρκος, Κωνσταντακόπουλος, Κοντοές, Σταυρίδης, Ζιώγας (46΄ Γκρανσιέρ), Διγκόζης, Καζβιρόπουλος (72΄ Πούφλης), Γώγος Τ. (89΄ Πετράκης), Μπίκας, Σαραντίδης (66΄ Πέντσας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected