Κατηγορίες
Football League

Παραμένει στο… ρετιρέ με “τριάρα” ο Πανσερραϊκός (βαθμολογία)

Με τον Τόμας Πράντο να συνεχίζει να… πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα και τους Ψάλτη και Θεοδωρίδη να σημειώνουν τα πρώτα τους γκολ για φέτος, ο Πανσερραϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Κατερινή κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League!

Ο Πανσερραϊκός έφυγε νικητής και με τους τρεις βαθμούς, παραμένει στην κορυφή της Football League μετά από 8 αγωνιστικές, ενώ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, την Τετάρτη μετά το Πάσχα, θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό εντός έδρας.

Όπως αναφέρει το serressport, στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να σημειώσει ένα γκολ που θα του έδιωχνε το άγχος, ωστόσο η ομάδα του Πέτρου Στοϊλα, ενώ ήταν πρώτη στις μονομαχίες και είχε την κυκλοφορία της μπάλας, υστερούσε στην τελική πάσα. Τα «Λιοντάρια» διαμαρτύρονται για ένα γκολ που σημείωσε ο Γεωργιάδης στο 38ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Πανσερραϊκός απείλησε σοβαρά τον Απόλλωνα Πόντου με τον Πράντο, όταν μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε την μπάλα, όχι όμως όπως θα ήθελε και δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό, ο Γεωργιάδης προσπάθησε να απειλήσει με μια εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη. Οι προσπάθειες του Πανσερραϊκού για να σημειώσει ένα γκολ συνεχίστηκαν, με τον Φάμπρι να είναι αυτός που έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19ο λεπτό, όταν βγήκε σε τετ α τετ, ωστόσο καθυστέρησε να ολοκληρώσει την φάση, με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Πέτρου Στοΐλα. Στο 20ο λεπτό και πάλι ο Γεωργιάδης προσπάθησε να σκοράρει, με τον πορτιέρε του Απόλλωνα Πόντου να κάνει μια εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού των «Λιονταριών», στερώντας του, την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 30ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έφτασε μια ανάσα από το να προηγηθεί, όταν ο Πίντο έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Κόντσι έστρωσε ωραία την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Πράντο, με το σουτ του Αργεντινού στράικερ, να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πολίτη. Οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό, είναι η φάση που διαμαρτύρεται ο Πανσερραϊκός για το ακυρωθέν γκολ του Γεωργιάδη ως οφσάιντ. Ο Φάμπρι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πράντο έκανα την κεφαλιά, με τον Γεωργιάδη να μπαίνει στην πορεία της μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα, όμως ο βοηθός Κουκούμης από την Καβάλα, σήκωσε το σημαιάκι του και ακύρωσε το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πανσερραϊκού διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και τον βοηθό που σήκωσε την σημαία του.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Πανσερραϊκό να διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη.

Δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, με τον Πανσερραϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Πέτρου Στοΐλα συνηθίζει να «χτυπάει» στο δεύτερο μέρος, καθώς από τα 10 γκολ που έχει σημειώσει στα προηγούμενα 7 παιχνίδια, τα 8 είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ίδιο στατιστικό επιβεβαιώθηκε και στο σημερινό παιχνίδι, καθώς στο 55ο λεπτό ο Αργεντινός επιθετικός, Τόμας Πράντο, με μια εκπληκτική λόμπα, έστειλε την μπάλα πάνω από τον Πολίτη, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι. Στο 71ο λεπτό ο Θεοδωρίδης που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα -είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Λουφάκη- με μια έξοχη ατομική προσπάθεια, πέρασε τρεις παίκτες από τα αριστερά, έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνa, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι, καθώς πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Οι« τίτλοι τέλους» του παιχνιδιού, έπεσαν στον 84ο λεπτό, όταν ο Γκούρτσας διεκδίκησε την μπάλα από τα δεξιά και την «έσπασε» στον επερχόμενο Ψάλτη, με τον κεντρικό χαφ του Πανσερραϊκού να κάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τα «Λιοντάρια», κάνοντας έτσι και ένα δώρο στον εαυτό του για τα σημερινά του γενέθλια (γίνεται 25)!

Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα δεν σταμάτησαν να πιέζουν και για άλλο γκολ, παρά το προβάδισμα των δύο τερμάτων, με τον αρχηγό, Δημήτρη Γκούρτσα να σημειώνει δύο καλές ευκαιρίες στο 87ο και 89ο λεπτό, με τον Πολίτη, να του στερεί την χαρά να γράψει το όνομά του, στον πίνακα των σκόρερ.

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε στο 92ο λεπτό, με τον νεαρό Θεοδωρίδη που στο ντεμπούτο του, έκανε το 3-0 για την ομάδα του, και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, που έχει γενέθλια!

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τουρσίδης, Λαμπίδης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Νύκταρης, Παναγιώτου, Φράγκος

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (86′ Μαρκιόνι), Κρητικός, Γεωργιάδης, Κόντσι, Λουφάκης (46′ Θεοδωρίδης), Πράντο (65′ Γκούρτσας)

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός  0-3
Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα  1-3
Πιερικός – ΝΠΣ Βέροια  0-1
Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός  0-0
ΑΕΠ Κοζάνης – ΠΟ Τρίγλιας  0-0

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Καβάλα 8 6 1 1 17 6 11 19
2 Πανσερραϊκός 8 6 1 1 13 2 11 19
3 Βέροια 8 6 1 1 11 2 9 19
4 Πιερικός 8 4 1 3 9 8 1 13
5 Ολυμπιακός Βόλου 8 4 0 4 7 7 0 12
6 Θεσπρωτός 8 3 2 3 6 7 -1 11
7 ΠΟ Τρίγλιας 8 1 5 2 4 6 -2 8
8 Αλμωπός Αριδαίας 8 1 3 4 6 11 -5 6
9 Απόλλων Πόντου 8 0 2 6 3 13 -10 2
10 ΑΕΠ Κοζάνης 8 0 2 6 4 18 -14 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected