Κατηγορίες
Football League

“Αέρας” από τον Βόλο η Καβάλα, παραιτήθηκε ο Στέφανος Ξηρόφωτος (photos)

Εξαιρετική εμφάνιση της Καβάλας στη Νεάπολη του Βόλου, που πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την έδρα του Ολυμπιακού και παραμένει στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League.

Την ίδια ώρα, η ήττα των “ερυθρολεύκων” είχε…απόνερα, καθώς μετά τον αγώνα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία ο Στέφανος Ξηρόφωτος.

Μέχρι το 25ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία, προηγήθηκαν με 1-0 στο σκορ, με γκολ του Παπαδημητρίου, όμως στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν το κακό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Καβάλα να πετύχει τρία γκολ και να διασύρει τον Ολυμπιακό,  νικώντας με 3-1.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Goalpost

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηρόφωτος) : Ξενοδόχοφ, Γραικός (7’ λ.τρ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τρ. Νικλητσιώτης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα (62’ Γκιοατά), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα (62’ Τζουριτς), Παπαδημητρίου.

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης) : Κυρίτσης, Καζαντζίδης (88’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κάθρι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (88’ Μελισσόπουλος).

Παραίτηση του Ξηρόφωτου στον Ολυμπιακό

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αυτή τη φορά από την Καβάλα με 3-1 στη Νεάπολη, είχε ως αποτέλεσμα ο Στέφανος Ξηροφώτος να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Βολιώτης προπονητής μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης, στις δηλώσεις του έκανε γνωστή την απόφασή του.

Μένει να δούμε, αν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα την κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του Στέφανου Ξηροφώτου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected