Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μάντσεστερ Σίτι απέδιξε πως φέτος μπορεί να…παρασύρει τα πάντα στο διάβα της!

Η φετινή Σίτι είναι…αγριεμένη κι αυτό φαίνεται σε κάθε ματς.

Πρόσφατα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στη σεζόν, επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ στον τελικό του Carabao Cup και βρίσκεται μια ανάσα για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Premier League.

Σήμερα οι “μπλε” αγωνιζόταν κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα της Ευρώπης, την Παρί Σεν Ζερμέν και εκ προοιμίου, το έργο της ήταν δύσκολο.

Αμ δε…

Η αρμάδα του Πεπ Γουαρδιόλα υποχρέωσε σε ήττα τους πρωταθλητές Γαλλίας και μάλιστα με ανατροπή, σε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια.

Ο Μαρκίνιος έδωσε το προβάδισμα στους Παριζιάνους με γκολ που σημείωσε στο 15ο λεπτό, μετά την ασίστ του Ντι Μαρία και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο 45λεπτο.

Η είσοδος του Ζιντένσκο στη συνέχεια και ταυτόχρονα η αλλαγή πλεύσης, έδωσαν νέα πνοή στους Άγγλους που ισοφάρισαν στο 64′ με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και επτά λεπτά αργότερα έφεραν “τούμπα” το ματς με γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ!

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 77′ ο Ιντρίσα Γκεγιέ πήρε την άγουσα για αποδυτήρια, καθώς είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Στα εναπομείναντα 15 περίπου λεπτά, η Σίτι κράτησε το υπέρ της σκορ και πηγαίνει σε έξι βράδια στον επαναληπτικό της Αγγλίας με ένα σαφές προβάδισμα.

Συνθέσεις

Παρί Σ.Ζ. (Μαουρίτσιο Ποκετίνο) : Νάβας, Μπάκερ, Φλορέντσι, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Βεράτι, Γκεγιέ, Παρέδες (83′ Ερέρα), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (80′ Περέιρα), Εμπαμπέ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γουαρδιόλα) : Έντερσον, Κανσέλο (61′ Ζιντσένκο), Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόντρι, Φόντεν, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τρίτη 27/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι  1-1

Τετάρτη 28/4

Παρί Σ.Ζ. – Μάντσεστερ Σίτι  1-2

Τρίτη 4/5

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σ.Ζ.

Τετάρτη 5/5

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected