Κατηγορίες
Αθλήματα

Στη 16άδα του Oeiras η Γραμματικοπούλου, εμπειρίες στο Χίμκι για τη Γρηγοριάδου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τα πήγε πολύ καλά στην πρεμιέρα της στο χωμάτινο τουρνουά του Oeiras της κατηγορίας των 25.000 δολαρίων της ITF και επιβλήθηκε της Ισπανίδας Cavalle Reimers με 6-4, 6-0 σε 90 λεπτά, για να πάρει την πρόκριση για τις “16” καλύτερες.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με 2-0 και με 3-1, όμως η Cavalle Reimers την ισοφάρισε σε 3-3. Είχε μάλιστα ένα break point η Ισπανίδα στο 7ο game, όμως η Βαλεντίνη στάθηκε στο ύψος της και υπερασπίστηκε το σερβίς της, για να προηγηθεί με 4-3.

Στη συνέχεια έκανε το break και έκτοτε δεν απειλήθηκε σε κανένα άλλο σημείο, για να φτάσει σε μια άνετη νίκη, κερδίζοντας τα 9 από τα 10 τελευταία games της αναμέτρησης.

Η Βαλεντίνη, Νο.10 στο ταμπλό και Νο.279 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε προκριθεί με bye στον 2ο γύρο, όπου αντιμετώπισε την Cavalle Reimers.

Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον 3ο γύρο είτε την Ελβετίδα Conny Perrin, είτε τη Γαλλίδα Sara Cakarevic, με την Perrin να είναι στο Νο.8 του ταμπλό και στο Νο.272 του κόσμου (έχει φτάσει και στο Νο.134 στο παρελθόν) και να έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο.

Εμπειρίες στο Χίμκι για τη Γρηγοριάδου

Στο Χίμκι της Μόσχας βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Αθηνά Γρηγοριάδου, η οποία αγωνίστηκε σε ένα από τα δυνατότερα τουρνουά για τα 14άρια της Tennis Europe.

Η μικρή Ελληνίδα τενίστρια συμμετείχε αυτή την εβδομάδα σε ένα τουρνουά της κατηγορίας Super Category της Tennis Europe στα 14άρια, το Christmas Cup του Χίμκι στη Ρωσία.

Προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου αντιμετώπισε τη Ρωσίδα Evdokiia Artamonova, από την οποία ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι, με 7-5, 6-3.

Στο διπλό, η Αθηνά συνεργάστηκε με τη Βρετανίδα Allegra Korpanec Davies, στον 1ο γύρο όμως οι δυο παίκτριες γνώρισαν την ήττα από τις Ρωσίδες Ekaterina Khodzhaeva και Anna Snigireva, με 6-2, 7-6 (3).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected