Κατηγορίες
Διαιτησία - Διάφορα

Στον διαδικτυακό αέρα το Focus με τη Σωτηρία Αμανατίδου (vid)

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο το αποψινό Focus!

Η εκπομπή μας υποδέχεται τη Σωτηρία Αμανατίδου, μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες που έχουμε γνωρίσει και αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» του ισχυρού χαρακτήρα, όντας επιτυχημένη σε έναν άκρως ανδροκρατούμενο χώρο όπως αυτός της διαιτησίας.

Μας μιλάει για την ομολογουμένως δύσκολη απόφαση να φορέσει τα μαύρα, για την προσαρμογή της που πέρασε από…χίλια μύρια κύματα αλλά και το αν δέχτηκε άκομψες επιθέσεις στην καριέρα της.

Θα εκπλαγείτε για το πως καταφέρνει να εργάζεται παράλληλα ως υπάλληλος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ (ένας ακόμη ανδροκρατούμενος χώρος!) αλλά και το πως μεγαλώνει δύο παιδιά, παραμένοντας στήριγμα στον άντρα της ζωής της.

Στην κουβέντα μας, αναφέρεται ονομαστικά ποιοι πίστεψαν σε αυτήν αλλά και σε όσους την έχουν στηρίξει στο παρελθόν, όπως επίσης και το πόσο σημαντική ήταν για την ίδια η εμπειρία της συμμετοχής στο μεγάλο τουρνουά της Σουηδίας.

Αυτά και άλλα πολλά, στο εξαιρετικά ενδιαφέρον Focus Vol.73!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του Youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές

error: Protected