Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άντεξε η Βιγιαρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League!

Μεγάλες στιγμές για τη Βιγιαρεάλ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν ευρωπαϊκό τελικό!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Emirates και σε συνδυασμό με τη νίκη της στην Ισπανία, προκρίνεται στον τελικό του Γκντανσκ της Πολωνίας.

Οι Ισπανοί, που είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Europa League (2003/04, 2010/11, 2015/16) στάθηκαν τυχεροί καθώς η Άρσεναλ είχε δοκάρια με τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά και αρκετές ευκαιρίες να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Μεγάλη επιτυχία για το “υποβρύχιο”, που δυσκολεύεται μεν να κερδίσει μια θέση για την Ευρώπη μέσω της LaLiga, ωστόσο έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί και του χρόνο στην Ευρώπη (και μάλιστα στο Champions League) αν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα) : Λένο, Τίρνεϊ (80′ Γουίλιαν), Μπεγερίν (90+1′ Ενκετιά), Μάρι, Χόλντινγκ, Παρτέι, Πέπε, Σάκα, Έντεγκααρντ (66′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ (80′ Λακαζέτ), Σμιθ-Ρόου

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι) : Ρούλι, Πεντράθα (90′ Αλμπέρτο Μορένο), Γκασπάρ, Τόρες, Αλμπιόλ, Τριγκέρος, Τσουκουέζε (30′ λ.τ. Πίνο / 90′ Μόι Γκόμεθ), Παρέχο, Κοκελίν, Άλκαθερ (72′ Μπάκα), Μορένο

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Πέμπτη 29/4 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα  6-2
Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ  2-1

Πέμπτη 6/5

Ρόμα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  3-2
Άρσεναλ – Βιγιαρεάλ  0-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected