Κατηγορίες
Διάφορα

Νέα…ψήγματα ελευθερίας δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά

Το σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Από Παρασκευή 14/5 ανοίγουν τα μουσεία, ενώ από Δευτέρα 17/5 θα ανοίξουν τελικά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς αποφασίστηκε να μην ανοίξουν όλες οι βαθμίδες μαζί.

Από 21/5 επαναλειτουργούν τα θερινά σινεμά, με τα μέτρα που θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο Υπουργείου και μία εβδομάδα μετά (28/5) τα ζωντανά ακροάματα σε υπαίθριο χώρο (θέατρα, εκδηλώσεις κτλ), μόνο καθήμενους και με συγκεκριμένα επίσης μέτρα (αποστάσεις κτλ).

Επίσης, πάρθηκαν αποφάσεις για τον αθλητισμό και την εστίαση, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτικές ανακοινώσεις από τα αντίστοιχα υπουργεία.

Την ίδια ώρα στο “βαθύ κόκκινο” εντάσσονται οι Δήμοι Βισαλτίας, Μεσολογγίου, Καλύμνου και Καστανιών Έβρου, ενώ παραμένουν στο εν λόγω επίπεδο Αττική, Βοιωτία, Ευρυτανία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Κοζάνη, Θάσος, Καβάλα, Λέσβος, Φαιστός, Σέρρες, Αμφίπολη, Καστοριάς, Ξάνθη, Σάπες και Βόλος.

Αντίθετα, “πέφτουν” στο κόκκινο Χαλκιδική, Διδυμότειχο, Πέλλα, Έδεσσα, Αλμωπία, Σιντική Σερρών, Ορεστίδα Καστοριάς, Δίρφυς Ευβοίας, Αιγιαλείας, Καλαβρύτα, Ήλιδα, Μεγαλόπολη, Γορτυνία, Λουτράκι, Νεμέα, Μυλοπόταμος, Χανιά και Κίσσαμος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected