Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Λιγκ 1 by Nikos Bozionelos : Το τελευταίο δύσκολο τεστ της Λιλ

Παρασκευή και ανοίγει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής για τα προγνωστικά Λιγκ 1.

Τέλος στο αήττητο σερί των δώδεκα αγώνων της Λανς, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στο Παρίσι. Μικρό το κακό, παραμένει στην 5η θέση, καθώς ούτε η Μαρσέιγ (ισοβαθμούν πλέον στους 56 βαθμούς), ούτε η Ρεν κέρδισαν. Σκοράρουν και δέχονται γκολ οι «λανσουά», οι οποίοι τρέχουν σερί 13 αμφίσκορα το τελευταίο τρίμηνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο (τα 10 ήταν και οver). Εντός έδρας είναι αήττητοι από τις 23 Ιανουαρίου (0-1 Νις, 3-4-0 έκτοτε). Απών ο αριστερός μπακ Σιλά.

Εύκολο τρίποντο για την Λιλ στο τελευταίο με την Νις (2-0), αποτέλεσμα που την διατηρεί στην κορυφή της Ligue 1 (+1 από Παρί). Δεύτερη σερί νίκη, τέταρτη στα 5 τελευταία (4-1-0) και αν μη τι άλλο οι «λιλουά» δείχνουν μια παροιμιώδη προσήλωση, ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι του μαραθωνίου της Ligue 1. Γνωστή η εντυπωσιακή εκτός έδρας φόρμα της, αήττητη για 12 ματς (10-2-0), ενώ το τελευταίο κόντρα στη Λιόν ήταν μόλις η δεύτερη φορά που δέχεται 2 γκολ (η πρώτη ήταν στο Μονπελιέ στις 23 Δεκέμβρη, 2-3). Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο βασικός χαφ Αντρέ, στη θέση του μάλλον ο Ρενάτο Σάντσες.

Ισορροπημένη η παράδοση των δύο ομάδων στο «Μπολάρ Ντελελί» (3-6-3 από το 2001 έως το 2014), ενώ κυριαρχεί το αμφίσκορο (9/12). Νίκη για την Λιλ με 4-0 στο ματς του πρώτου γύρου, το οποίο η Λανς τελείωσε με 9 παίκτες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected