Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τον θυμάστε τον πιτσιρικά που βοήθησε στο κόρνερ της Λίβερπουλ; Σκοράρει κατά ριπάς με την U18! (vid)

Με το έπος της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα να μετράει ακριβώς δύο χρόνια, ο κόσμος αναζήτησε το παιδί που βοήθησε τον Αλεξάντερ – Άρνολντ στην γρήγορη εκτέλεση του καθοριστικού κόρνερ και ο μικρός σκοράρει με την κ-18 των «κόκκινων»!

Πρόκειται για τον 15χρονο μεσοεπιθετικό, Όκλεϊ Κανονίερ, ο οποίος πριν από μια διετία ήταν ball-boy στο «Άνφιλντ» και έζησε από κοντά την μαγική νύχτα που η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε με το τελικό 4-0 τους «μπλαουγκράνα» για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Μάλιστα, εκείνος ο πιτσιρίκος είχε αποσπάσει τα θετικά λόγια και του Ζοσέ Μουρίνιο που είχε αναφερθεί στην ευστροφία του ώστε να δώσει γρήγορα την μπάλα στον Αλεξάντερ – Άρνολντ κι εκείνος να εκτελέσει το πιο έξυπνο και γρήγορο κόρνερ στα χρονικά της διοργάνωσης.

Ο Κανονίερ είναι διεθνής με το τμήμα κ-16 της Αγγλίας, αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός εκτός από 10άρι και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πρώτο χρόνο της υποτροφίας του στις υποδομές της Λίβερπουλ, όντας στο κλιμάκιο κ-18.

δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected