Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Με το combo της Λέστερ για το 2.10

Δύο επιλογές περιέχει το πρόγραμμα της Παρασκευής (07/05), με τις αναμετρήσεις: Λέστερ-Νιούκαστλ και Σοσιεδάδ-Έλτσε. Ας δουμε αναλυτικά τα πάντα μελετημένα προγνωστικά μας:

ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

Η Λέστερ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 10ο λεπτό, απέτυχε να το εκμεταλλευθεί και βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 61′. Ισοφάρισε με τον στόπερ Έβανς και στη συνέχεια είχε 1-2 καλές ευκαιρίες να κάνει την ανατροπή. Πραγματοποίησε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στο +5 από τη Γουέστ Χαμ με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σκόραρε στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Άρσεναλ, συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση με τους «κανονιέρηδες». Εμφάνιση κάτω του μετρίου και απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό και δεν είχε εναλλακτικό πλάνο. Δέχθηκε δεύτερο στο 66′, τίποτα το ιδιαίτερο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) αγωνιστικών. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, πιο πρόσφατη φορά στις 07/03/21 με το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, συγκεκριμένα βρίσκεται στο +9 από τη Φούλαμ. Στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, παίζει κατά σειρά με τις: Μάντσεστερ Σίτι (εντός), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εντός) και Φούλαμ (εκτός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λέστερ με νίκη πρακτικά θα «κλειδώσει» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νιούκαστλ δύσκολα θα κόψει βαθμούς από τις «αλεπούδες», σε αναμέτρηση που περιμένουμε να επικρατήσει το φαβορί και με σχετική ευκολία. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goal με 2.10 απόδοση στο Stoiximan.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΛΤΣΕ (22:00)

Η Σοσιεδάδ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Ουέσκα. Με αυτογκόλ στο 87ο λεπτό έφυγε με άδεια χέρια από το «Αλκοράθ», δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών. Απέτυχε να σκοράρει μετά από έξι αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στα επτά από τα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχει 53 πόντους, βρίσκεται στο +1 από τη Βιγιαρεάλ και στο +2 από την Μπέτις. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις στην κατηγορία, οι τρεις συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal.

Η Έλτσε ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε αναμέτρηση θρίλερ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23ο λεπτό, στη συνέχεια κατάφερε να παραμείνει στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -1 από την παραμονή και αναμένεται μάχη μέχρι τέλους για να σώσει τη χρονιά. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Προέρχεται από τέσσερα σερί Under 2.5 Goal, τα τρία συνδυάστηκαν με No Goal. Στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε έχει να αντιμετωπίσει τις: Αλαβές (εντός), Κάντιθ (εκτός) και Μπιλμπάο (εντός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σοσιεδάδ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Έλτσε είναι αυτή που «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται να κριθεί σχετικά οριακά και χωρίς να ξεφύγει το σκορ, επιλογή το Under 2.5 Goal με 1.75 απόδοση στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected