Κατηγορίες
Basket

Νικητής στο ντέρμπι ο Προμηθέας, 2-0 κόντρα στο Λαύριο

Ένα ακόμα βήμα προς τους τελικούς της Basket League έκανε ο Προμηθέας που επικράτησε με 68-66 του Λαυρίου και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά.

Πλέον η ομάδα της Πάτρας χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στους τελικούς, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Λαυρίου θα πρέπει να νικήσει και στα τρία επόμενα παιχνίδια για να ανατρέψει τη συνθήκη που έχει δημιουργηθεί.

Το παιχνίδι κρίθηκε 0,9 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν μετά από το άστοχο λέι απ του Κάρτερ, ο Κλαβέλ κέρδισε το φάουλ από τον Ντιαλό -οι διαιτητές έδωσαν αντιαθλητικό έπειτα από το instant replay- και έχοντας συνολικά 2/4 βολές στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 68-66.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με 22 πόντους με 5/7 τρίποντα ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών που είχαν ακόμα τον Μιχάλη Λούντζη με 11 πόντους, τον Ντάνι Αγκμπελέσε με 10 πόντους και τον Τζέριαν Γκραντ με 10 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Εντυπωσιακός ο Τάισον Κάρτερ για το Λαύριο τελείωσε με 29 πόντους, ενώ έτερος μοιραίος της τελευταίας φάση, Άλφα Ντιαλό, είχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 38-32, 49-52, 68-66.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected