Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο προβάδισμα ανόδου για το Κίελο του Γιάννη Γκέλιου!

Μπορεί στο πρωτάθλημα να…αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική και να οδηγήθηκε στα μπαράζ ανόδου, ωστόσο σήμερα απέδειξε πως δίκαια αξίζει μια θέση για τη Bundesliga.

Η φετινή αποκάλυψη στο γερμανικό ποδόσφαιρο ακούει στο όνομα Χολστάιν Κίελ, που έκανε απόψε μεγάλο βήμα για την άνοδο μετά από 91 χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα του Έλληνα γκολκίπερ, Γιάννη Γκέλιου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από τη Ντόρτμουντ.

Η Κολωνία δεν κατάφερε να αποδείξει πως ήταν το φαβορί και πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, με αποτέλεσμα η ομάδα από το Κίελο (το βορειότερο σημείο της χώρας, με μεγάλο εμπορικό λιμάνι) να πάρει ένα σπουδαίο διπλό και να αποκτήσει αυτόματα το προβάδισμα για την άνοδο στη Bundesliga.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε στο 59ο λεπτό ο Σιμόν Λόρεντς και μάλιστα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα!

Συνθέσεις

Κολωνία (Φρίντχελμ Φούνκελ) : Τίμο Χορν, Κάτερμπαχ (46′ Ντρέξλερ), Σμιτς, Τσίτσος, Μπορνάου, Σίρι, Οζκάν (66′ Άντερσον), Γιάκομπς, Βολφ (66′ Τίλεμαν), Ντούντα, Χέκτορ

Χόλστεν Κίελ (Όλε Βέρνερ) : Γκέλιος, Φαν ντεν Μπεργκ, Νόιμαν, Κομεντά, Βαλ, Ιγκνιόφσκι (59′ Λόρεντς), Πόραθ (67′ Ρις), Μπάρτελς (78′ Μέες), Χάουπτμαν, Λι, Σέρα (78′ Γκέρθ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected