Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΝΠΣ Βόλος : Παίρνει Kevin Rosero, φεύγει ο Κιάκος

Στο Βόλο αναμένεται αύριο ο Κολομβιανός, Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για να υπογράψει με το σύλλογο της Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για νεαρό δεξιό εξτρέμ που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία δύο χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα.

Ο 22χρονος απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ ανώτερο επίπεδο, καθώς στην εφετινή σεζόν που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ και 6 ασίστ σε 22 αγώνες με τη Σάντα Λουτσία. Τον παίκτη εκπροσωπεί ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο οποίος θα παραμείνει στο Βόλο καθώς θα χειριστεί και την υπόθεση του Μάτιτς Κότνικ ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει.

Αποχωρεί και ο Κιάκος

Παρά τις αρκετά καλές εμφανίσεις του, σε συνδυασμό και με το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης Κιάκος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, δεν θα συνεχίσει στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο 23χρονος μπακ που αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, κατέγραψε 22 συμμετοχές με τους “κυανέρυθρους”, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Oι δύο πλευρές, αν και ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, συμφώνησαν και έλυσαν το συμβόλαιο τους κοινή συναινέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected