Κατηγορίες
Super League 1

Ο Άρης έχασε την υπόθεση Οριόλ και καλείται να πληρώσει 1.1 εκατ. ευρώ!

Δεν ήταν καλά τα νέα για την εξέλιξη της υπόθεσης του Οριόλ Λοθάνο για την ΠΑΕ Άρης. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (26/5) το CAS δεν δικαίωσε τους «κίτρινους».

Όπως αναφέρει το Sportime, η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της και ουσιαστικά αποδέχθηκε την απόφαση της FIFA, στην οποία είχε προσφύγει ο Οριόλ Λοθάνο.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να πληρώσει στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή του συνολικά 1,1 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που δεν… χωνεύεται είναι οτι τα δεδουλευμένα του ποδοσφαιριστή κάπου στις 90.000 ευρώ! Εκείνος αξίωνε συνολικά 750.000 ευρώ (και το υπόλοιπο του συμβολαίου του δηλαδή), με το ποσό τελικά να ανεβαίνει στα 1.100.00 ευρώ, προφανώς από τους τόκους ύψους 300.000 ευρώ περίπου!

Αναμφίβολα μια απόφαση σοκ για τους «κιτρινόμαυρους» που ήλπιζαν ότι μετά την υπόθεση Ίμπε, ότι θα δικαιωθούν και για εκείνη που αφορούσε τον Οριόλ.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι έτσι ώρα η ΠΑΕ Άρης καλείται να βγάλει από τα ταμεία της ένα ακόμη μεγάλο ποσό για χρέη της παλιάς εταιρείας.

Βεβαίως αυτό το 1,1 εκατ. ευρώ δεν θα πληρωθεί σε μία δόση αλλά αναμένεται να γίνεται διακανονισμός. Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρουμε και πιο πάνω θα πρέπει να έχει εξοφληθεί ως της 30/9.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected