Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Φόβος και τρόμος” η Κολωνία στον επαναληπτικό και θριαμβευτική παραμονή!

Ούτε καν πτοήθηκε από την εντός έδρας ήττα στο πρώτο ματς η Κολωνία.

Οι “τράγοι” επικράτησαν με 5-1 της Χολστάιν στο Κίελο και παρέμειναν στην Bundesliga, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γιάννη Γκέλιου είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα στον πρώτο αγώνα του RheinEnergie.

Η ομάδα του Δημήτρη Λημνιού (έμεινε ξανά εκτός αποστολής) δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και μόλις στο 3ο λεπτό, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς με σκόρερ τον Γιόνας Χέκτορ.

Παρά το γεγονός πως το Κίελο ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό με τον Κορεάτη Λι, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 6ο λεπτό με τον Σεμπάστιαν Άντερσον.

Ο ίδιος παίκτης στο 13′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, η οποία μάλιστα πέτυχε και τέταρτο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Ράφαελ Τσίτσος.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 84′ ο Σίρι, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην παραμονή της ομάδας του στη Bundesliga.

Συνθέσεις

Χόλστεν Κίελ (Όλε Βέρνερ) : Γκέλιος, Λόρεντς (46′ Μέες), Νόιμαν, Κομεντά (63′ Κίρεσκοφ), Βαλ, Μέφερτ, Πόραθ (46′ Γκερθ), Μπάρτελς, Μιούλινγκ, Λι, Ρις (80′ Αγουούκου)

Κολωνία (Φρίντχελμ Φούνκελ) : Τίμο Χορν, Γιάνες Χορν (46′ Γιάκομπς), Εϊζίμπουε, Τσίτσος, Μπορνάου (46′ Μέρε), Σίρι, Χέκτορ, Βολφ (72′ Τίελμαν), Κάιντς, Ντούντα (63′ Μέγιερ), Άντερσον (76′ Ντρέξλερ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected