Κατηγορίες
Αθλήματα

Έκανε το καθήκον του ο Τσιτσιπάς (vid)

© Roland Garros / FFT

Τις 35 νίκες στη φετινή χρονιά έφτασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Pedro Martinez και προκρίθηκε στους «32» του Roland Garros.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σοβαρός σε όποια σημεία του αγώνα χρειάστηκε και μπορεί να μην έπαιξε το καλύτερό του τένις, αλλά ήταν όσο καλός έπρεπε για να φτάσει σε μια «καθαρή» επικράτησε επί του Pedro Martinez, με 6-3, 6-4, 6-3.

Οι καιρικές συνθήκες, με έντονη υγρασία και άνεμο, ήταν ούτως ή άλλως δύσκολες σήμερα για να παίχτεί ωραίο τένις και ο Στέφανος έδειξε αρκετά τρωτά σημεία, χάνοντας και 4 φορές το σερβίς του. Σε γενικές γραμμές όμως ο πρωταθλητής μας ήταν σοβαρός στα πιο κρίσιμα σημεία και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να γίνει επικίνδυνος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα πρώτα δυο σετ βρέθηκε πίσω με break αλλά κατάφερε να τα γυρίσει εγκαίρως ώστε να μην πάει κάποιο στην απρόβλεπτη διαδικασία του tie-break, ενώ έσβησε τα 11 από τα 15 break points που αντιμετώπισε στο σερβίς του, το οποίο γενικά είχε πρόβλημα σήμερα, αλλά φρόντισε να το περιορίσει κάνοντας ο ίδιος 8 breaks.

error: Protected