Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η ημερομηνία κλήρωσης των μπαράζ ανόδου και ο προγραμματισμός των αγώνων

Η καθυστερημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος λόγω του 9ου ομίλου, έχει αλλάξει τον προγραμματισμό της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, όσον αφορά τη Γ Εθνική.

Θυμίζουμε πως οι αναβολές των αγώνων της Θύελλας Πατρών έχει πάει πίσω τη λήξη στον εν λόγω όμιλο και μάλιστα ούτε αύριο θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική, η οποία πάει κατά τα φαινόμενα την Κυριακή 13/6.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, η ΕΠΟ θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 9/6 και ώρα 16.00 την κλήρωση των μπαράζ ανόδου στην επαγγελματική κατηγορία, η οποία σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υφυπουργού θα είναι ενιαία καθώς θα συγχωνευτούν Football League και Super League 2.

Θυμίζουμε πως βάση προκήρυξης, οι 10 ομάδες θα χωριστούν σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο και θα δώσουν δύο εντός και δύο εκτός έδρας, με τις τέσσερις εξ αυτών να κερδίζουν το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία.

Η έναρξη της διαδικασίας έχει προγραμματιστεί στις 27/6, αν και εφόσον βεβαίως ο 9ος όμιλος ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχει η σκέψη της Επιτροπής να δώσει το ΟΚ για έναρξη των αγώνων του Βορρά νωρίτερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected