Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στα play off

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς της Handball Premier έκανε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε στη Μίκρα τον Διομήδη με 31-24, για τη δεύτερη αγωνιστική των play off.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έβγαλαν αιφνιδιασμούς εκμεταλλευόμενοι την καλή εμφάνιση του Άρσιτς και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείo, ενώ πήραν και μία αξιόλογη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Αργίτες.

Πέραν του Άρσιτς, οι Στογιάνοβιτς, Λιάπης, Σεϊρεκίδης και Καβουσανάκης σήκωσαν το βάρος στο σκοράρισμα, ενώ για τον Διομήδη τα 21 από τα 24 γκολ ήρθαν από τους Χόγκας, Μπόσκο και Τσιγαρίδα.

«Η συνολική εικόνα μας ήταν θετική, σε άμυνα και επίθεση, με πειθαρχία και θέληση. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες καθώς σε λιγότερες από 48 ώρες παίζουμε με την ΑΕΚ. Θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε, καθώς ξέρουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς δεν χάνεται το Σάββατο, αλλά την Τετάρτη (σ.σ. στο Άργος) θα είναι το πιο σημαντικό. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο η διαφορά των επτά γκολ που πήραμε σήμερα, καθώς μεσολαβεί μία αγωνιστική. Στο χειρότερο σενάριο πάντως, θα θέλουμε νίκη ή ισοπαλία στο Άργος», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης σημείωσε ότι «γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε πολλά λάθη. Εμείς έχουμε έναν μικρό αριθμό αθλητών για να διαχειριστούμε. Πορευόμαστε με τα παιδιά που έχουμε και προσπαθούμε να εξελίξουμε κάποιους ακόμη. Πάντως σήμερα ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μου, δεν παίξαμε καθόλου καλά και κάναμε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να μη φανεί η αξία μας. Για την πρόκριση στους τελικούς ίσως ο ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι ανοιχτά. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, στη Δράμα και εστιάζουμε εκεί πλέον».

Τα δεκάλεπτα: 4-3, 10-5, 15-11 (ημχ), 21-15, 25-20, 31-24.
ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος 2, Νκολαϊδης, Μέντουριτς, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 5, Τσαναξίδης 1, Παπαβασίλης 1, Καβουσανάκης 5, Λιάπης 7, Κυριακίδης, Άρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 7, Τζωρτζίνης 3.
Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 4, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσαμουρίδης 1, Μπόσκος 7, Χαντέλης 1, Μάνθος 1, Ρούμπος, Κωστούλας, Μούγιτς, Χόγκας 10, Διονυσόπουλος.
Διαιτητές: Πατιός – Μπέτμαν. Δίλεπτα: 6-5. Πέναλτι: 1/1 – 5/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected