Διάφορα

Τον 32χρονο πιλότο θεωρεί δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά η αστυνομία! (vid)

Στον σύζυγο και μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα κατέληξε η αστυνομία, στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου στη διάρκεια δήθεν ληστείας, σκοτώθηκε η 20χρονη μητέρα ενός βρέφους και ο 32χρονος σύζυγός της βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος πιλότος, με αρχικά Χ.Α. φέρεται να είναι ο δολοφόνος της συζύγου του, η οποία σκοτώθηκε μπροστά στο βρέφος της.

Νωρίτερα, τα νέα στοιχεία και τα ερωτήματα οδήγησαν τον 32χρονο πιλότο και μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από την Αλόννησο όπου βρισκόταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μεταξύ των νέων στοιχείων, είναι ότι η αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το περιστατικό στα Γλυκά Νερά, δεν συνδέεται με την κλοπή που είχε λάβει χώρα, με παρόμοιο τρόπο αλλά χωρίς τραγική κατάληξη, στο σπίτι του εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία διαφοροποιούν την εικόνα για την εξέλιξη του εγκλήματος, σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο την είχε περιγράψει ο 32χρονος.

Παράλληλα, πριν από λίγο, η αστυνομία προέβη σε επίσημη τηλεοπτική ενημέρωση, ομολογώντας ότι ο 32χρονος θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί χθες, Τετάρτη, στη ΓΑΔΑ, αλλά αυτό δεν έγινε, καθώς η αστυνομία… σεβάστηκε τη βούληση του 32χρονου να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA και την ανακοίνωση της αστυνομίας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected