Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Νέος Κύκλος : Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια εξ αποστάσεως με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η εκπαίδευση είναι η μόνη ικανή να σε διαφοροποιήσει έναντι του συνόλου. Αξιοποίησε την για την ανέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας εργασίας ή ανεύρεση νέας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

 

Διευκολύνουμε την πρόσβαση σε ποιοτικές επιμορφώσεις / σεμινάρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη, με το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα. Παράλληλα αξιοποιείς την έκπτωση -25% στην πρόωρη εγγραφή, την έκπτωση 50% σε ταυτόχρονη εγγραφή / σε επόμενο πρόγραμμα, την πάγια πολιτική υποτροφιών , την εγγραφή με μόλις 60€ προκαταβολή , την πρόσβαση στην ψηφιακή και φυσική βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου και τον διαδανεισμό βιβλίων από τριτοβάθμια ιδρύματα και το σεμινάριο δώρο 100 ωρών αξίας 175€.

Δες αριθμημένα τα σημαντικότατα οφέλη που έχεις παρακολουθώντας αναγνωρισμένα ετήσια (ή μικρότερης διάρκειας) εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια – επιμορφώσεις.

 

1) Λάβε τη μέγιστη μοριοδότηση σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Α Βάθμια, Β Βάθμια εκπαίδευση, ένταξη σε επικουρικούς πίνακες εκπαιδευτικών, κρίσεις διευθυντών και υποδιευθυντών αλλά και στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων οι οποίες κρίνονται ως τον πλέον ανερχόμενο κλάδο απασχόλησης στην εκπαιδευτική κοινότητα. 

 

2) Μπορείς επιλέγοντας την παρακολούθηση ενός ή περισσοτέρων εκ των παρακάτω να διεκδικείς τις ποιοτικότερες θέσεις εργασίας είτε στον τομέα της υγείας είτε στο χώρο της εκπαίδευσης είτε ως στέλεχος σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Βρες τη λύση που πραγματικά ταιριάζει σε εσένα 

 

3) Όλα τα ετήσια εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια (ή μικρότερης διάρκειας) οδηγούν στην απόκτηση επίσημου αναγνωρισμένου πιστοποιητικού με δια βίου ισχύ από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένα ειδικευμένο στέλεχος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου ώστε να μάθεις πως μπορείς να αξιοποιήσεις τα προγράμματα.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική πολιτική κόστους παρακολούθησης καθώς επίσης και για όλες τις συνεργατικές επιμορφώσεις του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. εδώ:

 

  1. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων 
  2. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 
  3. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 
  4. Θετική Ψυχολογία 
  5. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων 
  6. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη 
  7. Σχολική Ψυχολογία 
  8. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  9. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της νεανικής σχέσης
  10. Παιδοψυχολογία : Ολιστική Προσέγγιση
  11. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση
  12. Διοίκηση Μονάδων υγείας
  13. Διδακτική της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας
  14. Πολιτιστικός Τουρισμός και Εφαρμοσμένη Επικοινωνία : Το παράδειγμα της Κεντρικής Μακεδονίας 

 

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ έως και 26/07/2021.

Δες το σύνολο των υπηρεσιών μας.

Εδώ τα βρίσκεις όλα – Με συνέχεια και συνέπεια  Έχεις τη δυνατότητα/Κάνε τη διαφορά

 

  1. Επιμορφώσεις Ιδιωτικού Τομέα
  2. Πληροφορική εξ αποστάσεως
  3. Εκμάθηση Αγγλικών TIE
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected