Κατηγορίες
Basket

Πρόταση για διετές συμβόλαιο από την Αρμάνι στον Μήτογολου!

Η Αρμάνι Μιλάνο μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της υπογραφής του Ντίνου Μήτογλου, καθώς σύμφωνα με πηγές του Εurohoops επιβεβαιώνεται η κατάθεση πρότασης για διετές συμβόλαιο, πέρα από αυτές του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού.

Μετά την πρόταση του Ολυμπιακού (επίσης για διετές συμβόλαιο) που παραμένει ενεργή αφού δεν έχει δοθεί απάντηση, η Αρμάνι Μιλάνο δίνει περίπου τα ίδια χρήματα με τους “ερυθρόλευκους” και θέλει αυτή να κάνει δικό της τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ-σέντερ. Η Αρμάνι ενδεχομένως ποντάρει στο πλάνο κατάκτησης της Ευρωλίγκας, κάτι που από φέτος επέδειξε φτάνοντας στο φάιναλ φορ στην Κολονία.

Όπως αναφέρει το eurohoops, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί σφόδρα την παραμονή του Μήτογλου στο ρόστερ του και κατέθεσε κι αυτός πρόταση, δίνοντας και μία “option” για έναν ακόμα χρόνο. Ήταν άλλωστε εδώ και τέσσερα χρόνια ο σύλλογος του και φέτος έκανε την καλύτερη του χρονιά με 9,3 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 34 (100% συμμετοχή) παιχνίδια των “πράσινων” στην Ευρωλίγκα.

Ο ίδιος ο Μήτογλου δεν θέλει δέσμευση άνω των δύο ετών, καθώς επιθυμεί να έχει την ελευθερία του με προοπτική να παίξει στο ΝΒΑ χωρίς να χρειαστεί να κατατεθεί κάποια οικονομική ρήτρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μόνο για τον Παναθηναϊκό θα έβαζε ο Μήτογλου έναν επιπλέον χρόνο επιλογής συμβολαίου, χωρίς πάντως να αλλάζει δραματικά τις εξελίξεις. Όλες οι προτάσεις είναι κατά βάση διετούς διάρκειας.

Ο Μήτογλου δεν θέλει να μιλήσει με κανένα σύλλογο για το μέλλον του αυτές τις μέρες και μάλλον μετά το Τουρνουά “Ακρόπολις” θα έχουμε εξελίξεις, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας όπου είναι από τα πλέον βασικά της στελέχη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected