Κατηγορίες
Διάφορα

Ο Τζεφ Μπέζος ταξιδεύει στο διάστημα και υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να επιστρέψει στη Γη!

Στις 20 Ιουλίου ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος θα γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που θα ταξιδέψει στο διάστημα και 57.000 χρήστες του διαδικτύου επιθυμούν να μην επιστρέψει στη Γη.

Μέσα σε μια εβδομάδα χιλιάδες χρήστες έχουν υπογράψει διαδικτυακές καμπάνιες ζητώντας να μην επιτραπεί η επιστροφή του δισεκατομμυριούχου στον πλανήτη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο ιδρυτής της Amazon θα πετάξει με τον αδελφό του και έναν ακόμα επιβάτη που πλήρωσε 28 εκατομμύρια δολάρια για να βρεθεί μαζί με τον δισεκατομμυριούχο στην πρώτη επανδρωμένη πτήση του New Shepard της εταιρείας Blue Origin στο Διάστημα.

«Δισεκατομμυριούχοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στη Γη ή στο διάστημα», γράφει ο Ric G που ξεκίνησε την πιο δημοφιλή από τις δύο καμπάνιες, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 37.000 υπογραφές. Ο Jose Ortiz που βρίσκεται πίσω από την δεύτερη συλλογή υπογραφών, υποστηρίζει πως ο Μπέζος είναι ένας «σατανικός άρχοντας» που επιδιώκει να κυριαρχήσει στον πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 57.000 άνθρωποι έχουν ψηφίσει ότι δεν θέλουν τον Μπέζος να επιστρέφει στον πλανήτη μας. Η πτήση του θα διαρκέσει μόλις 11 λεπτά, από την αρχή ως το τέλος της, περιλαμβάνοντας τρία λεπτά αιώρησης, ενώ η επανδρωμένη κάψουλα θα βρίσκεται σε υψόμετρο 100 χιλιομέτρων, στο όριο Kármán που είναι το επίσημο όριο του διαστήματος.

Για τρία λεπτά, οι τρεις επιβάτες θα μπορούν να βγάλουν τις ζώνες τους και να αιωρηθούν μέσα στην καμπίνα μετακινούμενοι από το ένα παράθυρο στο άλλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected