Κατηγορίες
Football League

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος στο sportsup.gr : “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι…”

Μια χρονιά εξαιρετική για τη Ρόδο και τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο, με επιστέγασμα την άνοδο στη Super League 2, που ολοκληρώνεται όμως με πικρή γεύση…

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Δραμινού αμυντικού αλλά και οι σημερινές δηλώσεις του Βαγγέλη Πίτκα, παρουσιάζουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην ομάδα από το Νησί των Ιπποτών, που είχε ως βασικό ζήτημα το οικονομικό, όπως περιγράφουν αμφότεροι μέσω των αναρτήσεων τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του Πλατανιά μίλησε στο sportsup.gr για τη φετινή σεζόν, αναλύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση που βίωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες τους.

Αναλυτικά :

1. Χρυσόστομε μια χρονιά περίεργη η φετινή, με καθυστερημένη έναρξη και πολλά ευτράπελα. Επηρέασε καθόλου τους αθλητές όλη αυτή η κατάσταση; Εσύ είδες στον εαυτό σου διαφορές σε σχέση με τη φυσική κατάσταση και την αγωνιστικότητα γενικά;

“Όντως αυτή η χρονιά ήταν πολύ περίεργη σε όλους τους τομείς. Η αργοπορημένη έναρξη των αγώνων και τα συνεχόμενα παιχνίδια φανέρωσαν σημαντικές διαφορές στη φυσική μας κατάσταση, που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό ρυθμό. Μέσα από τις προπονήσεις όμως και με την πάροδο των αγώνων, επανήλθα στην κατάσταση που ήθελα”.

2. Η Ρόδος είχε μια πολύ καλή πορεία φέτος, που μετά την εξαγγελία για αναδιάρθρωση τελικά κέρδισε μια ακόμη άνοδο. Που πιστεύεις οφείλετε η επιτυχία κι αν θεωρείς πως το ρόστερ της ομάδας ήταν το “κλειδί”.

“Με την ομάδα της Ρόδου κάναμε μια εξαιρετική χρονιά με βάση τα προβλήματα που υπήρχαν, τα οποία πιστέψτε με ήταν πολλά.. Η ομάδα ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες και δεν πίστευε κανείς το που μπορούμε να φτάσουμε, ούτε καν άνθρωποι που ήταν κοντά στον σύλλογο. Αλλά να που φτάσαμε στην τελική δυάδα και είτε με αναδιάρθρωση είτε όχι, είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Οι συμπαίκτες μου όλοι αξιόλογοι και μην ξεχνάμε ότι το ρόστερ άλλαξε αρκετές φορές, όμως αποδείχτηκε περίτρανα πως ήμασταν μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Και την τονίζω τη τη λέξη “οικογένεια” κι από την εμπειρία μου σας λέω πως δύσκολα συναντάς τέτοια αποδυτήρια… Και σε τέτοιες περιπτώσεις, το κλίμα χαλάει μόνο όταν τα προβλήματα έρχονται απ’ έξω, από τους λεγόμενους αστάθμητους παράγοντες…”

3. Διαβάσαμε το τελευταίο διάστημα πως στην ομάδα σας προέκυψαν προβλήματα οικονομικής φύσεως και μάλιστα η δική σου αποχώρηση ήταν λόγω οφειλών, όπως τόνισες στην ανάρτηση σου. Ήταν κάτι που εμφανίστηκε από ένα σημείο και έπειτα ή υπήρξαν θέματα από την αρχή της σεζόν;

“Είναι αλήθεια ότι εγώ αποχώρησα από την ομάδα λόγο οφειλών και για αυτό τον λόγο κινήθηκα νομικά… Τα προβλήματα αχνοφαίνονταν από την αρχή είναι η αλήθεια, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν μπροστά μας κάθε μέρα! Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά οικονομικά για όλους… Για τους προέδρους, για τους παίκτες, για όλους… Πιστέψτε με, τους κατανοούμε, δεν μπορείς όμως να αφήνεις να συσσωρεύονται τα προβλήματα, χωρίς να έχεις διάθεση να τα βάλεις σε μια σειρά…. Φτάνει η ώρα που τελειώνει η υπομονή και για μένα τελείωσε όπως και για άλλους συμπαίκτες μου…”

4. Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών και αν μετά τη δική σου τοποθέτηση, μίλησες με κάποιον της διοίκησης;

“Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πιθανόν να πάρουν τον ίδιο δρόμο και άλλοι ποδοσφαιριστές… Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση εγώ προσωπικά, μόνο ο εκπρόσωπος μου αλλά ήταν μια εντελώς εθιμοτυπική συζήτηση, χωρίς την παραμικρή διάθεση από μέρος της διοίκησης να βρεθεί κάποια λύση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected