Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Για μια ακόμη χρονιά στη Γ Εθνική ο ΠΑΟ Βάρδας

“Μόνιμος κάτοικος” Γ Εθνικής τείνει να γίνει ο ΠΑΟ Βάρδας, που μας έχει συνηθίσει να πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα και στη συνέχεια να πατάει…γκάζι!

Με γκολ του Βαγγέλη Λαθύρη στο 16′, η ηλειακή ομάδα έφτασε στη νίκη μέσα στην έδρα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ένα γκολ, το οποίο χρειαζόταν η ομάδα νωρίς, προκειμένου να μπορέσει μετά να κάνει το παιχνίδι της.

Και είναι γεγονός, ότι η ομάδα της Βάρδας, όταν σκοράρει πρώτη, είναι πολύ δύσκολο μετά για οποιαδήποτε ομάδα να μπορέσει να απαντήσει. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, διαθέτει μια ομάδα η οποία έχει το “μέταλλο”, αλλά και την εμπειρία, να κρατήσει ένα αποτέλεσμα. Για ακόμα μια φορά οι παίκτες της Βάρδας απέδειξαν ότι στα δύσκολα βρίσκονται πάντα εκεί. Για άλλη μια φορά, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ολοκληρώνει την αποστολή του νικητής, κερδίζοντας ακόμα και όταν οι πιθανότητες δεν είναι όλες με το μέρος του.

Ήταν μια νίκη η οποία δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι ήρθε εύκολα. Μια νίκη η οποία αποδείχθηκε ότι δεν χρειαζόταν, αλλά και νίκη πέρα για πέρα δίκαιη, σε ένα ματς κάτω από αφόρητη ζέστη και με λίγες καλές στιγμές.

το φιλμ του αγώνα στο ilianews.gr

Συνθέσεις

Ναυπακτιακός : Παντελίδης (46′ Αναστασόπουλος), Μπατσής, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Σταυρόπουλος I., Γκέτσι (56′ Μεζίνι), Αρώνης, Σταθόπουλος, Κονίδας (46′ Καζανάς), Γκάτσης (65′ Κράσι).

ΠΑΟ Βάρδας : Τσεκούρας, Λιόσης, Μέρμηγκας (35′ Φερεκίδης), Νικολόπουλος, Μάρκου, Τσιρίκος (76′ Θεοδωρόπουλος), Πολίτης Π., Γκεβόρι (83′ Παλούμπης), Μπακατσέλος, Μικελάτος Δ., Λαθύρης (83′ Μακρής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected