Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Νέλσον Ολιβέιρα

Μετά την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα; Καθόλου απίθανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm από τη Θεσσαλονίκη ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο επιθετικό για φορέσει τη φανέλα του και να καλύψει τη θέση του βασικού επιθετικού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ολιβέιρα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, αναζήτησε ομάδα στην Αραβία αλλά η «τρελή» πρόταση που περίμενε δεν ήρθε. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνησή του, και κατέθεσε πρόταση στον παίκτη. Αυτή αφορά συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές απολαβές ανώτερες των τριών εκατομμυρίων.

Ο Ολιβέιρα φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά και να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη. Ο Λουτσέσκου είναι φαν του Πορτογάλου και θέλει να είναι αυτός ο ένας από τους τρεις επιθετικούς που θα έχει στη διάθεσή του τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που τελείωσε ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές με 10 γκολ και μια ασίστ. Συνολικά με την ΑΕΚ στα δύο χρόνια παρουσίας του είχε 70 ματς με 26 γκολ και δέκα ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected