Γ Εθνική / Τοπικά

Αλώβητος από τη Μηχανιώνα ο Ορφέας Ξάνθης και τώρα “τελικός” με Καναλάκι!

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Ορφέα Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη, όπου κατάφερε να φύγει αλώβητος από τη δύσκολη έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και τώρα μετρά αντίστροφα για τον “τελικό” ανόδου κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου.

Η ομάδα της Θράκης θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους “κυανόλευκους”, ώστε να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά σε επαγγελματικές κατηγορίες, εν αντιθέσει με τους Ηπειρώτες, που ακόμη και με ισοπαλία παίρνουν το εισιτήριο για τη Super League 2.

Από την άλλη πλευρά, “πικρό” ήταν το φινάλε στα μπαράζ για τον Ποσειδώνα, που ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε άνοδο, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πήρε προβάδισμα σκορ με γκολ του νεαρού Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη και παρά το γεγονός πως στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ισοφαρίστηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξανθόπουλου, άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι.

Συνθέσεις

Ποσειδών Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης): Συλλεκτης, Τραχανάς (25’ λ.τ. Γιαννούσης), Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (89’ Αζούδης), Πασσαλής (89’ Ιωακειμίδης), Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Χακή Τζαμπάζ (67’ λ.τ. Βουλγαρίδης), Κριέζης, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Τανζου (89’ Σουκρή Ογλού), Γκασιμπαγιαζίδης, Μελισσόπουλος Α., Τορομανίδης (89’ Χιντ Ιμέρ), Πασχαλάκης (45’ Μελισσόπουλος Ν.)

1ος όμιλος (4η αγωνιστική)

Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου  4-0
Ποσειδών Μηχανιώνας – Ορφέας Ξάνθης  1-1
Ρεπό : Αναγέννηση Καρδίτσας

Η βαθμολογία

1ος Όμιλος
ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Αναγέννηση Καρδίτσας 3 2 1 0 7 3 4 7
2 Αχέρων Καναλακίου 3 2 0 1 8 4 4 6
3 Ποσειδών Μηχανιώνας 4 1 2 1 4 5 -1 5
4 Ορφέας Ξάνθης 3 1 1 1 3 3 0 4
5 Διαγόρας Στεφανοβικείου 3 0 0 3 1 8 -7 0

Επόμενη αγωνιστική (5η-τελευταία, 11/7)

Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό : Ποσειδών Μηχανιώνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected