Football League - Super League 1 - Super League 2 - Διαιτησία

Απίστευτο δημοσίευμα για τους διαιτητές : Η ΕΠΟ χρωστάει σε…όλους!

Σε όποιον διαιτητή… φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρωστάει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Όπως αναφέρει το Sportime, το φέσι έχει φτάσει στο… γόνατο όσον αφορά στις πληρωμές των διαιτητών, καθώς η ΕΠΟ χρωστάει παντού!

Κάπως «μαζεμένη» η κατάσταση στη Super League 1. Οι ρέφερις και οι βοηθοί έχουν να παίρνουν αμοιβές για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Όσο πιο χαμηλά, τόσο πιο μεγάλο το «πιστόλι»!

Στη Super League 2, μισθολογικά το ημερολόγιο έχει «παγώσει» κάπου στο τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Απλήρωτες όλες οι διαιτησίες από κει και μετά.

Στη Football League, οι διαιτητές έχουν να πληρωθούν από το… περσινό πρωτάθλημα! Μάλιστα. Για τη σεζόν 2020-21 που έχει τελειώσει εδώ και 15 μέρες, δεν έχουν δει… ευρώ. Οπότε…σόλο μέσα, αν συνυπολογίσουμε οτι πλήρωναν και από την τσέπη τους τα covid tests.

To κινήματος «δεν πληρώνω» η ΕΠΟ και όσον αφορά στο Κύπελλο. Λιγότερες από τις μισές, οι αγωνιστικές που έχουν πληρωθεί οι διαιτητές!

Οσοι προσπάθησαν να μάθουν από επίσημα χείλη, πότε σκοπεύει να πληρώσει η ΕΠΟ η απάντηση ήταν: «Σύντομα». Αυτό πριν δύο μήνες! Τίποτα σε σχέση με την… αιωνιότητα!

Σε άλλα νέα της ημέρας, ο Κλάτενμπεργκ θέλει επαγγελματική διαιτησία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected