Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τουρκικά ΜΜΕ : “Ο Άρης συμφώνησε με τον Mauricio Lemos” (vid)

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 25χρονος Ουρουγουανός μέσος, Μαουρίσιο Λέμος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την ακρίβεια αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε και η υπογραφή συμβολαίου στον Άρη με τον οποίον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μεταγράφηκε στην τουρκική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι εξαργυρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή σεζόν που είχε κάνει με τη Λας Πάλμας (27αγώνες, ένα γκολ). Ωστόσο, στη Φενέρμπαχτσε δεν βρήκε ρόλο και χρόνο συμμετοχής και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σε μόλις δέκα αγώνες.

Με τη Λας Πάλμας συνεργάστηκε συνολικά τρία χρόνια καθώς είχε προηγηθεί και η διετία από τα μέσα της σεζόν 2015-16 έως αυτά της περιόδου 2017-18. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έπαιξε σε 81 παιχνίδια. Για μικρό διάστημα ήταν στην ιταλική Σασουόλο αλλά και στη Ρουμπίν Καζάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected