Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ισόπαλο το ματς στη Ραφήνα

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στη Ραφήνα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Super League 2 της νέας σεζόν.

Θύελλα και Ηρόδοτος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα “γεμάτο” ωστόσο ματς, με σημαντικές ευκαιρίες κυρίως από τους Κρητικούς.

Για το συγκρότημα της Αττικής, που είχε ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Σταματόπουλο, ο βαθμός δεν είναι και ότι καλύτερο, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών, είναι επιτυχία το ότι δεν έχασε.

Το φιλμ

H πρώτη υποψία απειλής σημειώθηκε στο 7ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε εκτός εστίας.

Στο 13′ ο Ηρόδοτος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μυλωνάς έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση, όμως άνοιξε την τελευταία στιγμή τη μπάλα, δίνοντας τη δυνατότητα στον Σταματόπουλο να κάνει έξοδο και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 21′ ξανά οι φιλοξενούμενοι στο προσκήνιο, ο Γκίνη κινήθηκε ωραία από αριστερά, πάσαρε στο ύψος της περιοχής για τον Γιάννη Κοιλιάρα αλλά ο τελευταίος πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σταματόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, πρωταγωνιστές οι ίδιοι για τον Ηρόδοτο, αυτή τη φορά ο Σταματόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο δραστήριος Γκίνη βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ στο 42′, με τον πορτιέρο της Θύελλας να βρίσκεται σε ετοιμότητητα.

Η πρώτη τελική για τη Θύελλα στο ματς καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Νταλάκας εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 48′ η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Μυλωνάς έπιασε μία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Σταματόπουλος.

Στο 57′ ο Μυλωνάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν τελευταία στιγμή προ του Καλαμιώτη.

Πρώτη καλή στιγμή μετά από μία ώρα στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ο Τσάκωνας έκανε ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 75′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας βρήκε με κάθετη τον Γαρεφαλάκη, αυτός βρήκε τη μπάλα αλλά ο Σταματόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 81′ ξανά στο προσκήνιο η ομάδα της Κρήτης, αυτή τη φορά ο Γαρεφαλάκης σούταρε και ο εξαιρετικός Σταματόπουλος απέκρουσε.

Στο 87΄ ο Γεωργίου μπλόκαρε σουτ του Δημητρίου από καλή θέση

Στο 88′ η ανεβασμένη στα τελευταία λεπτά Θύελλα έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης) : Σταματόπουλος, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης (90+2′ Μπαριτάκης), Τσάκωνας (78′ Παντελίδης), Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Ζέκιο (22′ Σπάρταλης)

Ηρόδοτος (Μανώλης Σκύβαλος) : Γεωργίου, Καργιωτάκης, Χαρίτος, Κανδηλάκης, Κοιλιάρας Γ., Αργκιλέσι, Κοντογιάννης (58′ Κασσαπάκης), Καλαμιώτης (58′ Κίσσας), Κοιλιάρας Δ., Γκίνη (85′ Δασκαλάκης), Μυλωνάς (69′ Γαρεφαλάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected