Κατηγορίες
Γενικά

Αίσιο τέλος με 5χρονο που παρασύρθηκε από ρεύματα πάνω στο φουσκωτό

Μία περιπέτεια που θα έχει να τη θυμάται για χρόνια, ευτυχώς με καλή κατάληξη, έζησε το απόγευμα της Δευτέρας (12/7) λίγο μετά τις 20:00, ένα αγοράκι 5 ετών το οποίο βρισκόταν για κολύμπι στη Μακρυγιάλι Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα.

Ο μικρός, ευρισκόμενος στη θάλασσα πάνω σε φουσκωτό παιχνίδι, διέφυγε της προσοχής των γονέων του και παρασύρθηκε από τα κύματα και τα υπόγεια ρεύματα, εκατοντάδες μέτρα από την ακτή.

Όταν έγινε αντιληπτό από τους γονείς του, προσπάθησαν κολυμπώντας να το προσεγγίσουν, χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο όμως έκανε πάνω από 30 λεπτά να φτάσει στο σημείο και αντί να φτάσει με πλωτό μέσω, έφτασαν με περιπολικό ΙΧ όχημα.

Η ολιγωρία του λιμενικού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του μικρού αγοριού.

Ευτυχώς, γυναίκα η οποία έβλεπε το περιστατικό, ειδοποίησε το σύζυγό της ο οποίος ψάρευε με τη βάρκα του κοντά στο σημείο, ο οποίος έσπευσε και ανέσυρε το παιδάκι, το οποίο φοβισμένο έπεσε στην αγκαλιά των δικών του.

Τέλος καλό για τον μικρό μπόμπιρα, ωστόσο το περιστατικό και η ολιγωρία του λιμεναρχείου, θα πρέπει να προβληματίσει το νέο Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας, ο οποίος θα πρέπει να μας διαβεβαιώσει πως δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

*thespro.gr

error: Protected