Πρωταθλητής στο 5ο Τουρνουά Foot Tennis by La Cucina το La Primavera, μετά από συγκλονιστικό τελικό! (photos+vid)

Μαγικός ο μεγάλος τελικός του 5ου Τουρνουά Foot Tennis by La Cucina, που διεξήχθη τη Δευτέρα 12/7 στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών, το La Primavera επικράτησε με 3-2 του “Στέκι” και κατέκτησε τον φετινό τίτλο.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, κρίθηκε στην τελευταία κυριολεκτικά φάση και δικαιολόγησε απόλυτα το κλισέ “στον τελικό βρέθηκαν οι δύο καλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες του τουρνουά”.

Οι Χρήστος Μπρέγκου και Αλέξανδρος Ασλάνογλου αγωνίστηκαν σε έναν ακόμη τελικό, ανεβάζοντας επίπεδο και πάλι τη διοργάνωση, ωστόσο ηττήθηκαν στον δεύτερο συνεχόμενο, μετά το 2019 κόντρα στο Hotel Kapsalis.

Από την άλλη πλευρά, οι Μανώλης Γκελοσάνι, Δημήτρης Ιωαννίδης και Γιώργος Τερζής έπαιξαν εξαιρετικό ποδοτένις, με περίτεχνες ενέργειες που ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημαρχείο.

Οι διοργανωτές ετοίμασαν ένα λιτό τελετουργικό, ένεκα και των μέτρων κατά του Covid-19, ενώ ο τελικός καλύφθηκε ζωντανά μέσω του facebook του διαχειριστή και υπεύθυνου της διοργάνωσης, Αργύρη Τσιγγενόπουλου.

Λίγο πριν, έλαβε χώρα ο μικρός τελικός όπου ο Train For Your Future των Χρήστου Ζαρογιάννη και Θοδωρή Γκίτκου επικράτησε με 2-0 σετ του Meat Shop από τα Λευκάδια και κατέκτησε το τρόπαιο του 3ου νικητή, μαζί με ένα γεύμα προσφορά του μεζεδοπωλείου “Στάσου Μύγδαλα” στη Βέροια.

Το Στέκι παρέλαβε, εκτός των μεταλλίων και του επάθλου, δύο δώρα προσφορά του Helen’s Garden και του La Primavera, ενώ οι νικητές έλαβαν δωροεπιταγή 500€ από την εταιρία LaCucina, σε συνεργασία με την εταιρία Franke.

Την απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων στις διαιτήτριες των αγώνων (Ναυσικά Ματαρώνα, Δώρα Μαυροπούλου, Κωνσταντίνα Παυλίδου, Λίνα Καπρίνη, Μαρία Σίμου), πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος που τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση, ενώ τις απονομές στους φιναλίστ πραγματοποίησαν οι κ.κ. Γιάννης Τσουφλίδης εκ της ALU-SUN και Αγάπιος Αναστασιάδης της La Cucina.

Τα αποτελέσματα της ημέρας :

Μικρός Τελικός

Train For Your Future – Meat Shop  2-0 (21-9, 21-7)
Γκίτκος, Ζαρογιάννης / Αμανατίδης, Τουγγελίδης

Μεγάλος Τελικός

La Primavera – Το Στέκι  3-2 (21-6, 21-17, 11-21, 21-23, 12-10)
Ιωαννίδης, Γκελοσάνι, Τερζής / Ασλάνογλου, Μπρέγκου

δείτε σε επανάληψη το ματς και τις απονομές, μαζί με φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected