Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
BET

Στοίχημα: Μαγνητίζουν οι ρεβάνς

Η σκυτάλη στους συλλόγους από εδώ και στο εξής μέσα στο καλοκαίρι, ενώ σήμερα έχουμε τις ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League, όπου προκύπτουν ορισμένες καλές επιλογές.

Μπόρατς – Κλουζ (21.00)

Δύσκολο αποδείχθηκε για την Μπόρατς το πρώτο παιχνίδι στην Ρουμανία και δεν απέφυγε την ήττα από την Κλουζ με 3-1. Εξάλλου ήταν και παραμένει το αουτσάιντερ του ζευγαριού, οπότε μόνο αν ανατρέψει αυτό το δύσκολο σκορ θα συνεχίσει στον θεσμό. Ένα τέρμα νωρίς για την εκρόσωπο της Βοσνίας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη.

Η Κλουζ έκανε το καθήκον της πριν μία εβδομάδα, αφού το νικηφόρο 3-1 της δίνει ξεκάθαρα το προβάδισμα για πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Champions League. Πάντως πρόλαβε και έπαιξε ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι και επρόκειτο για το Σούπερ Κάπ, χάνοντας από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στα πέναλτι με 4-2. Άμεση προσαρμογή στην σημερινή ρεβάνς μέσα στην Βοσνία για την πρωταθλήτρια Κλουζ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολα να συγκριθούν οι δύο ομάδες και η Κλουζ δεν θα ρισκάρει πάνω στο σκορ του πρώτου αγώνα. Προβάδισμα στο διπλό και το 1.62 από την Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Νέες άδειες σε στοιχηματιές εταιρίες, μεταξύ αυτών η σουηδική betsson.

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ – Λουντογκόρετς (22.30)

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ κρατούσε το ισόπαλο 0-0 στην Βουλγαρία, αλλά δεν απέφυγε το μοιραίο τέρμα στις καθυστερήσεις για την ήττα με 1-0 από την Λουντογκόρετς. Αρκετά ανταγωνιστική η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, που δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο και έτσι περιμένει πως και πως την αποψινή ρεβάνς.

Λύτρωση για την Λουντογκόρετς πριν μία εβδομάδα, αφού ο Καουλί σκόραρε στο 92′ και επιβλήθηκε της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με 1-0. Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έδειξε ανέτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αλλά πήρε το αποτέλεσμα που έψαχνε στο πρώτο παιχνίδι, με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σαφώς και την περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς σήμερα στην Λευκορωσία από την στιγμή που πλέον δεν ισχύει και το εκτός έδρας γκολ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα πιο σημαντικά ματς της βραδιάς στο Champions League και θα γίνει μάχη. Οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να σκοράρουν στην μεταξύ τους μάχη και το Goal/Goal πληρώνει 1.85 στο Pamestoixima.

Βάλουρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (23.00)

Παρότι η Βαλούρ ξεκίνησε εφιαλτικά το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, μένοντας πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά το μάζεψε στο τέλος και μείωσε με 3-2. Παραμένει σαφώς το αουτσάιντερ του ζευγαριού απέναντι σε μια έμπειρη αντίπαλο, αλλά μετέφερε το ενδιαφέρον στο γήπεδο της, όπου καλείται σήμερα να τα δώσει όλα και να φτάσει σε μια μεγάλη έκπληξη.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορούσε και καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, καθώς το νικηφόρο 3-2 δεν την εξασφαλίζει στο ποσοστό που θα ήθελε. Οπότε είναι υποχρεωμένη να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα σήμερα στην Ισλανδία για να μην πέσει θύμα έκπληξης απέναντι σε μια φαινομενικά υποδεέστερη αντίπαλο. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι και η δεύτερη επίσημη στην φετινή σεζόν και ψάχνει τα πατήματα της από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με οδηγό την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας περιμένουμε και σήμερα πολλά γκολ, άρα την εμφάνιση του λογικού Over 2.5 σε απόδοση 1.50 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected