Κατηγορίες
Διάφορα

Χιλιάδες κόσμου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (vids)

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Μαζικές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (14.07) αρκετοί ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να πάρουν μέρος σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην Ελλάδα.

Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού το απόγευμα της Τετάρτης (14.07) στο κέντρο της Αθήνας. Πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και στην Πλατεία Ομονοίας, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά των εμβολίων και της υποχρεωτικότητάς τους, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διακριτική προκειμένου να μην προκληθούν έκτροπα.

Στο Σύνταγμα οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση κρατούσαν πανό που έγραφε «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Παρόμοια εικόνα και στην Πλατεία Ομονοίας, όπου επίσης πραγματοποιήθηκε ανάλογη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό πως, λίγο μετά τις 19:00, η Αστυνομία έκλεισε την οδό Πειραιώς καθώς οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία, φωνάζοντας και πάλι συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κάνοντας λόγο για «ελευθερία».

Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα “κάτω η χούντα” πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη πορεία αρνητών της υποχρεωτικότητας του εμβολίου αλλά και των μέτρων κατά της διασποράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Η πορεία τώρα πέρασε από τη Λεωφόρο Νίκης και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση προς τον Λευκό Πύργο απ’ όπου και ξεκίνησε. Σημειώνεται ότι στην πορεία πήραν μέρος χιλιάδες άτομα.

Το κάλεσμα για σημερινές συγκεντρώσεις σε αρκετές πόλεις της χώρας έγινε διαδικτυακά και κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και ομάδων στο Facebook. Στις συγκεκριμένες ομάδες, μέλη μου συμμετέχουν στην κινητοποίηση αναφέρουν ότι οι πολιτικοί δεν έχουν κάνει πραγματικά το εμβόλιο, μπολιαστεί όπως το λένε, πως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι εγκεκριμένο. Κάποιοι, αναφέρουν ακόμα ότι οι εμβολιασμένοι δε θα μπορούν να τεκνοποιήσουν και ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, καλούν τους πολίτες να μη πηγαίνουν σε μαγαζιά που δεν εξυπηρετούν ανεμβολίαστους και να ασκήσουν πίεση έτσι ώστε η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα και τους περιορισμούς που ανακοινώθηκαν, προειδοποιώντας για ξεσηκωμό του λαού.

Ηράκλειο

Αρκετός ήταν ο κόσμος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Cretalive, που ανταποκρίθηκε στο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενάντια στους εμβολιασμούς.

Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, δεν φορούσαν μάσκα, παρά το γεγονός ότι η σύσταση είναι να χρησιμοποιείται όταν υπάρχει συνωστισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέριξ της πλατείας, βρίσκονταν καθ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο κέντρο του Ηρακλείου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected