Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Άρης 3-0 στο φιλικό του “Γ.Καραϊσκάκης”

Θετική ήταν για τον Ολυμπιακό η πρόβα τζενεράλε πριν τη μάχη με την Νέφτσι Μπακού για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηριζόμενοι κυρίως στον περσινό κορμό επικράτησαν 3-0 του Άρη στο Φάληρο σε φιλικό παιχνίδι και πλέον ετοιμάζονται για τους Αζέρους, οι οποίοι χρειάστηκαν μια ΕΠΙΚΗ γκάφα για να περάσουν την Ντιναμό Τιφλίδας.

Από την πλευρά του ο Άρης προβλημάτισε κυρίως για την αμυντική του συμπεριφορά με την εμφάνιση του λίγες ημέρες πριν την δική του ευρωπαϊκή μάχη με την Αστάνα για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

Ο Άρης ήταν αυτός που είχε τα δοκάρια και τις ευκαιρίες με τους Σάσα και Μπρούνο Γκάμα να στέκονται άτυχοι και βλέπουν δυο φορές την προσπάθεια τους να σταματάει στο δοκάρι μη μπορώντας να ανοίξουν το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κόντρα στη ροή του ματς ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών κάνοντας το 2-0 και έβαλε τέλος στα όνειρα του Άρη για ένα θετικό αποτέλεσμα λίγες ημέρες πριν από το ματς με την Αστάνα για το UEFA Conference League.

Συγκεκριμένα ο Καμαρά στο 37ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ραντζέλοβιτς και ο Εμβιλά στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκαναν το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές έφεραν ένα πέσιμο στον ρυθμό της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται. Ωστόσο το ματς έκρυβε ένα γκολ ακόμα με τον Ολυμπιακό να κάνει το 3-0 στο 78ο λεπτό του παιχνιδιού όταν μετά από ενέργεια του Κουντέ ο Ραντζέλοβιτς σούταρε και σκόραρε.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Σεμέδο (65′ Ουσεϊνού Μπα), Παπασταθόπουλος (79′ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65′ Κούντε), Καμαρά (46′ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (79′ Τσούμιτς), Μασούρας (46′ Αγκιμπού), Αραμπί (65′ Βρουσάι).

Άρης (Απόστολος Μάντζιος): Ντένις (46′ Κουέστα), Σάκιτς, Μπεναλουάν (82′ Ασλανίδης), Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια (55′ Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (69′ Γκάνεα), Γκάμα (55′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (55′ Μπρούνο), Μαντσίνι (69′ Μάνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected