Κατηγορίες
Διάφορα

Βολιώτισσα φοιτήτρια κατήγγειλε βιασμό από δύο Λαρισαίους

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από δύο νεαρούς μια Βολιώτισσα που είναι φοιτήτρια σε άλλη πόλη της Ελλάδας, όταν μετά από διασκέδαση οι δύο φερόμενοι ως δράστες την πήγαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν! Η Εισαγγελία Βόλου, ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το magnesianews, η νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ότι στα τέλη Μαΐου, βρισκόταν με μια φίλη της και δύο νεαρούς σε κατάστημα της περιοχής του Βόλου και διασκέδαζαν.

Κάποια στιγμή, η φίλη της έφυγε και την άφησε με τους δύο νεαρούς και όταν οι τρεις έφυγαν από το κατάστημα, μπήκε στο αυτοκίνητο των νεαρών και, αντί να την πάνε στο σπίτι, καταγγέλλονται ότι την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία ότι και τη βίασαν.

Οι νεαροί, που κατονόμασε η κοπέλα, είναι κάτοικοι Λάρισας και η Εισαγγελία όταν πήρε την καταγγελία ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες με βάση το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα, που ισχύει από τον Ιούλιο του 2019.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ. 336 όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected